Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba , acer A500 tablete 4.2 versiyon üstü herhangi bir rom yüklemek istiyorum. kendi orjinal romu 4.0.3 bu versiyonda türkçe desteği yok. türkçe destegi olan bir rom yükleye bilirsem iyi olacak. rom yükleme programı ve rom linki paylaşırsanız sevinirim. ilgi ve alakanızdan dolayı şimdiden teşekkür ederim.
Merhabalar acer a500 rom yüklemek istiyorum ama
Yükleyemiyorum çünkü bu dosya silinmiş veya yok hatası alıyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Merhabalar acer a500 rom yüklemek istiyorum ama
Yükleyemiyorum çünkü bu dosya silinmiş veya yok hatası alıyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Bunlardan herhangi birisi inmiyor yardımcı olur musunuz lütfen hepsine basıyorum böyle dosya yok hatası alıyorum benmi yanlış yere giriyorumki
Bana tam olarak detaylı anlatırmısınız teşekkürler
Bunlardan herhangi birisi inmiyor yardımcı olur musunuz lütfen hepsine basıyorum böyle dosya yok hatası alıyorum benmi yanlış yere giriyorumki
Bana tam olarak detaylı anlatırmısınız teşekkürler
4PDA üzerinden dosya indirmek bazen mümkün olmayabiliyor.
Siz ihtiyacınız olan dosyaların bağlantılarını paylaşınız, nasipse ben dosyaları indirip başka bir yere yükleyeyim.
Merhabalar yardımcı olduğunuz için teşekkürler acer a500 rom u indirdim fakat nasıl yazılımı nasıl atacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz lütfen teşekkürler çok yardımcı oldu nuz
Merhabalar yardımcı olduğunuz için teşekkürler acer a500 rom u indirdim fakat nasıl yazılımı nasıl atacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz lütfen teşekkürler çok yardımcı oldu nuz