Merhaba kıymetli hocam,
Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde çalışıyorum, durumu iyi olmayan bir öğrencimize MEB bu tabletlerden vermiş ancak durduk yere ekranda görüntü gitmiş. Ben de az çok anlarım diye bana rica ettiler. Tabletin ekranında ışık var, ekran siyah ancak açık. Şarj alıyor, titriyor vs. İç ekranda kırık yok gibi duruyor, baskı uygulayarak da kontrol ettim, arıza yok gibi. Hard Reset zaten atılamıyor ekran gelmediği için ancak anlattığınız yöntem ile de rom yükleyemiyorum. Önce yükleme işlemi başlıyor ancak daha sonra "User Canceled" şeklinde bir uyarı veriyor ve Unplugged yazıyor. Cihazın bağlantısını kestiğimi söylese de herhangi bir müdahalem olmuyor. Öte yandan şarj giriş kısmında bir sorun olduğunu düşünmüyorum keza şarj ışığı kesintisiz yanmakta. Servise ulaştım ancak kutusuz gönderim almıyoruz diyorlar garip bir şekilde. Öğrencimiz de kutuyu atmış ancak içinde garanti belgesinin de bulunduğu kullanım kılavuzunu saklamışlar. Sonuç olarak tablet öylece yatıyor ve küçüğümüz oldukça üzgün. Fikirlerinizi bekliyorum, sevgilerimle.
Ekleme:
Şunları da ekleyeyim, iki farklı bilgisayar ile ve farklı farklı USB portlarına takarak da denedim. Dediğim gibi programda yükleme işlemi başlıyor ancak hemen hata veriyor. Tekrar teşekkürler.