Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aidata Elde ADT1012L Rom
Aidata Elde ADT1012L Rom
xberatx12121212 - #1
Piyasada Bulamayacağınız tablet romu
istanbul büyükşehir beledeysi tarafından dağıtılan tablet romudur %100 bana aitdir kendim çektim
Lütfen Rom size Faydalı olduysa Gönderi altına yorum yapın Romu çok büyük emeklerle çekip düzenledim Herhangi Forum sitesinde Paylaşmak Yasaktır MobilKuluptan İndirin
mehmettim - #7
çok teşekkurler (SPD_Factory_Tool_R24.0.0003) ile yükledim makine çalıştı.
Lütfen Rom size Faydalı olduysa Gönderi altına yorum yapın Romu çok büyük emeklerle çekip düzenledim Herhangi Forum sitesinde Paylaşmak Yasaktır MobilKuluptan İndirin
Cihazınıza bilgisayar üzerinden yazılım yüklemesi yapacaksanız:
Mutlaka ama mutlaka, tabletinizin bilgisayarınız tarafından tanınması, yani gerekli sürücülerin yüklenmesi gerekmektedir.
Bilgisayarınıza bağladığınız bir yazıcıyı, bilgisayarınıza tanıtmadan çıktı alabiliyor musunuz?
Merhaba Arkadaşlar ADT 1012L bu lanet tabletin romu için yardımcı olacak kimse yokmu [email protected] e postam burdan yardımcı olacak için şimdiden teşekkürler