Asus ZenFone 6 (A601CG) Hard Brick Çözümü

Asus ZenFone 6 (A601CG) Hard Brick Çözümü

DragonRush DragonRush - #1
Merhabalar,

Asus Zenfone 6 (A601CG) modeli olan telefonun hard bick dosyalarını ve anlatımını paylaşıyorum. Telefonuma Custom Rom kurma esnasında hard brick yapmıştım hiç bir şekilde telefon tepki vermiyordu. Şarj aletini bile taktığımda telefon hiç bir şekilde tepki vermiyordu. Uzun araştırmalarım sonucu "Karthi" lakaplı bir bloggerin sorunu çözdüğünü öğrendim. Artık bu telefonu kullanmıyorum havuza düştükten sonra kullanılmaz oldu. Bilgisayar arşivimde temizlik sırasında bu bilgilerin olduğunu gördüm. Arkadaşın bloguna girdiğimde bilgilerin silindiğini fark ettim. Bilgilerin burada güvende olacağına inancım tam. İhtiyacı olan arkadaşlar uzun yıllar buradan ulaşabilirler umarım. Gerekli dosyalar ve gerekli kurulum açıklamaları paylaştığım linkte mevcuttur. Kurulum talimatları İngilizcedir. Talimatlara harfiyen uyduğunuz sürece herhangi bir sorun çıkmayacaktır.

Önemli NOT: Dosyalar Asus ZenFone 6 (A601CG) modeline aittir, Asus ZenFone 6 (ZS630KL) modeline ait değildir. Ayrıca kurulum yalnızca Windows 7 üzerinden yapılabilmektedir. Kurulum sırasında Windows 7 kullanmalısınız.

Sevgilerimle..
:kurallar:
Paradox Paradox - #2
:tsk:
C corumlu1958 - #3
inşallah iş görür emeğine teşekkürler üstad
soloturk22 soloturk22 - #4
wındows 10 da olmuyor mu wındows 7 yı nasıl bulayım
DragonRush DragonRush - #5
wındows 10 da olmuyor mu wındows 7 yı nasıl bulayım

malesef uygulamalar sadece win7 de çalışıyor.
Tulpar7xx62 Tulpar7xx62 - #6
Merhaba DragonRush, yıllar önce lisedeyken kendi biriktirdğim parayla aldığım Zenfone 6, 2 sene sonra bir anda ekranı kapanmıştı. Sonrasında kendime yeni telefon almıştım. Aradan 10 sene geçti üniversiteden mezun oldum. Memleketimdeki odamın eşyalarını karıştırırken bir kutunun içinden zenfone 6 yı buldum. Biraz şarj ettikten sonra yine eskisi gibi ya intel ya da asus yazısında takılı kalıyordu. Paylaştığın zipteki setupları adımlar.docx teki infolara göre kurdum. bin dosyalarını olması gerektiği gibi xFSTK programındaki yerlerine koydum. Adımlar wordundeki 11. öncülde takılıyorum. Dediği şekilde yapmama rağmen program içerisinde fail hatası alıyorum. Teamwieverden yardım etmen mümkün mü acaba? Ayrıca windows 7 üzerinden yapmaya çalışıyorum. Program failure FW + OS download did not complete hatası alıyorum ayrıca telefon ekranında herhangi bir ibare çıkmıyor
DragonRush DragonRush - #7
Merhaba DragonRush, yıllar önce lisedeyken kendi biriktirdğim parayla aldığım Zenfone 6, 2 sene sonra bir anda ekranı kapanmıştı. Sonrasında kendime yeni telefon almıştım. Aradan 10 sene geçti üniversiteden mezun oldum. Memleketimdeki odamın eşyalarını karıştırırken bir kutunun içinden zenfone 6 yı buldum. Biraz şarj ettikten sonra yine eskisi gibi ya intel ya da asus yazısında takılı kalıyordu. Paylaştığın zipteki setupları adımlar.docx teki infolara göre kurdum. bin dosyalarını olması gerektiği gibi xFSTK programındaki yerlerine koydum. Adımlar wordundeki 11. öncülde takılıyorum. Dediği şekilde yapmama rağmen program içerisinde fail hatası alıyorum. Teamwieverden yardım etmen mümkün mü acaba? Ayrıca windows 7 üzerinden yapmaya çalışıyorum. Program failure FW + OS download did not complete hatası alıyorum ayrıca telefon ekranında herhangi bir ibare çıkmıyor

Merhaba biraz geç oldu kusura bakmayın. 11. adımda takıldığınızı varsayarak ses kısma ve power tuşuna basıp 5 saniye sonra bilgisayara bağladıktan sonra uygulama üzerinde bağlantının sağlandığını teyit etmeniz gerekiyor. Cihaz içinde firmware olmadığı için hiç bir tepki ve ibare alamazsınız. Eğer ki adımlar doğru ise cihazı tanıyorsa ve kurulum sırasında hata veriyorsa en baştan başlayın. O da olmazsa anakartınız arıza yapmış olabilir..
URL: https://www.mobilkulup.com//konu/asus-zenfone-6-a601cg-hard-brick-cozumu.12152/