Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu fotoğrafları buraya eklemeden önce hiç mi bakmadınız?
Biz insan üstü varlıklar değiliz.
Sıradan normal insanlarız.
Bu nedenle konuya yeni fotoğraflar eklemeniz faydalı olacaktır.
yazılımı buldum indirdim ama şöyle bir hata veriyor.rkbatctool v1.7 çalıştırıyorum imajı alıyorum tabletin ses açma veya kısma tuşuna basıyorum her türlü denedim jakı taktıgım zaman connected devices hafif pembe oluyor 5 . 3 yazıyor ve tekrar eski hale geliyor ..sonuç romu bir türlü atamıyorum driver lerin hepsi tamam ..yardım larınızı bekliyorum şimdiden teşekürler
printThread_attachments
20170226_152326 (600 x 337).jpg
42.8 KB
· Görüntüleme: 68
silivriserdar - #16
Program bu durumdayken aygıt yöneticisinde cihazın durumu nasıl.
yazılımı buldum indirdim ama şöyle bir hata veriyor.rkbatctool v1.7 çalıştırıyorum imajı alıyorum tabletin ses açma veya kısma tuşuna basıyorum her türlü denedim jakı taktıgım zaman connected devices hafif pembe oluyor 5 . 3 yazıyor ve tekrar eski hale geliyor ..sonuç romu bir türlü atamıyorum driver lerin hepsi tamam ..yardım larınızı bekliyorum şimdiden teşekürler
Yazılım yüklemesi yapılarak piyasaya sunulan her cihaza yeniden yazılım yüklemesi yapılabilir.
Bazen cihazın türüne göre farklı yöntemler ve araçlar kullanmak gerekebilir.
Sizin cihazınıza da yazılım yüklemesi yapılabilir.
(Cihazınıza yükleyebileceğiniz Rom'un bağlantısını daha önceki iletilerimde paylaştım.)
teşekürler...ben çok ugraştım bir arkadaşa gönderdim tablet üzerinde çalışan bir arkadaş sadece bana dedigi bu tablete kesinlikle yazılım atılamaz ,dedigi bu ben de tableti rafa kaldırdım olsaydı süper olacaktı ..iyi bir tablet ama olmuyor.tekrar ilgilendiginiz için teşekürler
DeAtHeR - #23
Atılım üniversitesi kendi ürettiği cihazlar bunlar.
Kendi hazırladıkları Anakartlar var onların içinde.
Kısacası Atılım üniversitesinden rica ederseniz yazılım yükleyebilirler.
teşekürler...ben çok ugraştım bir arkadaşa gönderdim tablet üzerinde çalışan bir arkadaş sadece bana dedigi bu tablete kesinlikle yazılım atılamaz ,dedigi bu ben de tableti rafa kaldırdım olsaydı süper olacaktı ..iyi bir tablet ama olmuyor.tekrar ilgilendiginiz için teşekürler
Arkadaşınız biraz sallamış gibi geldi bana.
Yazılımla çalışıp yazılım yüklenemeyen cihaz yoktur.
Arkadaşınız yükleyememiştir.
Sizinle daha önce paylaştığım bağlantıda, yazılım yükleme aracı dahil ihtiyacınız olan her şey mevcut.