Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Avea inTouch 3 Large Rom
braveturks - #1
ZTE Blade Q Maxi modeli ile aynı. Rom yükleme talimatları dosyanın içinde mevcut.
Sd kartın içine atıyorum rom'u fakat işlem hata işlemi veriyor bu konu hakkında yardım edebilirmisiniz pc den kurma şansım varmı varsa nasıl yüklerim ?
Sd kartın içine atıyorum rom'u fakat işlem hata işlemi veriyor bu konu hakkında yardım edebilirmisiniz pc den kurma şansım varmı varsa nasıl yüklerim ?
Üstadlar kolay gelsin. Daha önce sorunsuz şekilde sorunu hallettim fakat bu sefer nedense olmuyor android logosunun üzerinde ünlem işareti ile kalıyor.
braveturks - #12
Belki anakarttta filan problem oluşmuştur.
symbazz - #13
Cihazın recovery modunda kalmış. Yazılım denenmesi lazım. Olmazsa board bozuktur.
Zaten reset sonrası tekrar recovery moda girmesi board arzasındandır. Birde şunu deneyin, power tuşuna basılı tutarak ses açma yada kısma tuşuna basın ve tuşları bırakın. Yazılımsal sorun ise recovery menü seçeneklerine girecektir.
mağdur - #16
Abi çok sağolasın kaç gündür denedim olmadı şimdi açıldı telefon emeğinize sağlık