Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MERHABA ARKADAŞLAR BİR ÇOK FORUMLARDA ARAŞTIRDIM AMA BULAMADIM
LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN BAŞTA BELİRTTİĞİM GİBİ AZEMAX TRİO 3G ROM LAZIM
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
MERHABA ARKADAŞLAR BİR ÇOK FORUMLARDA ARAŞTIRDIM AMA BULAMADIM
LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN BAŞTA BELİRTTİĞİM GİBİ AZEMAX TRİO 3G ROM LAZIM
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
arkadaslar bendede aynı tablet var telefon ve sms ozellıgı eklemek ıstıyorum.
bu yazılımı ındırdım nasıl kurulacak
bılen anlatabılırmı lutfen
şimdiden tesekkurler
arkadaslar bendede aynı tablet var telefon ve sms ozellıgı eklemek ıstıyorum.
bu yazılımı ındırdım nasıl kurulacak
bılen anlatabılırmı lutfen
şimdiden tesekkurler
bulunan videolardan bir kaç tane izlerseniz, kolayca cihazınıza yazılım yüklemesi yapabilirsiniz.
smsyolla - #7
çok uğrastım ama yapamadım.. flas tool'a dosyaları gosterdım fakat telefonu flas tool a gosteremedım..
cihazı tanınca aygıt yonetıcındede goremıyorum. pc windosw 8.1 pro 32 bit..
inş yardımcı olacak biri cıkar..
teşekkür ederim..
smsyolla - #8
TABLET BU.. SON RESIMDE HANGİNİ SEÇMEM GEREK ACABA?
çok uğrastım ama yapamadım.. flas tool'a dosyaları gosterdım fakat telefonu flas tool a gosteremedım..
cihazı tanınca aygıt yonetıcındede goremıyorum. pc windosw 8.1 pro 32 bit..
inş yardımcı olacak biri cıkar..
teşekkür ederim..
Yazılım yükleme işlemi için cihazınızın açık değil, kapalı olması gerekmektedir.
Muhtemelen sürücülerle ilgili sorun yaşıyorsunuzdur.
Microsoft Windows 8.1'de Sürücü İmzalama Korumasını kaldırmanız gerekebilir.
Konuyla ilgili buradan bilgi sahibi olabilirsiniz.
Ben MTK işlemcili cihazlarımın sürücüsünü yükledikten sonra,
Yazılım yükleme aracına yazılımı gösteriyordum.
Daha sonra da cihazın Reset tuşuna basıyordum ve yazılım yükleme işlemi otomatik olarak başlıyordu.
Bazı cihazlarda da yazılım yükleme işlemi için:
Cihazı kapalı bir şekilde bilgisayara bağlamak gerekiyordu. (Eski günler iyi günlerdi.)
MTK işlemcili cihazlarla ilgili internette istemediğiniz kadar kaynak var. Ben inanıyorum ki, birazcık çabalarsanız, sorununuzu kolayca çözebilirsiniz.
Sn;paradox öncelikle ilginizden solayı çok teşekkür ediyorum size.
bu videoyu tableti almıs oldugum firma youtubeye yuklemıs..
videoda tablet kapalı POWER+SES AÇMA TUSU'na basarak pc ye baglayın diyor
bende oyle yapıyorum ve br oncekı mesajımdakı son resımdekı ekran gelıyor.
ekrana gelen 3 secenegıde denedım ılerleyemedım
bu videodakı gıbı flas tool programında ne sarı nede yesıl yanmıyor..
Ben size 1 saatir ne anlatıyorum?
Bu cihaz MTK işlemcili.
(Konu başlığında markası ve modeli belirtilen cihazdan bahsediyorum.)
Paylaşılan yazılımda MTK işlemcili cihazlar için.
İndirdiğiniz yazılım dosyalarının arasında bulunan yazılım yükleme aracı ile yükleme yapacaksınız.
Size video bağlantılarını da verdim.
Reset tuşuna bastığınızda veya cihazı kapalı bir şekilde bilgisayarınıza bağladığınızda,
Yazılım yükleme işlemi otomatik olarak başlar dedim.
Siz kalktınız RockChip işlemcili bir cihaza yazılım yükleme işlemini anlatan video paylaştınız.
Şaka mı bu?
Yani herkesin anlayabileceği bir dille, ben size limonu, limonun yaprağını ve ağacını tarif ettim.
Siz de bana domates getirdiniz.
Olmadı şimdi.
Konuya yazdığım tüm iletileri tekrar ve dikkatle okuyunuz.
Kolay gelsin.
bende de aynı tablet var basamakları izledim ancak flash tool çalıştırırıp scatter yüklemye çalıştığımda "please load a DA before execution" şeklinde uyarı verdi... sanırım driver ile ilgili bir durum başarılı yükleme yapabilen arkadaşlar yol göstere bilir mi?
bende de aynı tablet var basamakları izledim ancak flash tool çalıştırırıp scatter yüklemye çalıştığımda "please load a DA before execution" şeklinde uyarı verdi... sanırım driver ile ilgili bir durum başarılı yükleme yapabilen arkadaşlar yol göstere bilir mi?
Cihazınızın yazılım yükleme işleminden önceki durumu hakkında bilgi verebilir misiniz?
Cihazınızın marka ve modeli konu başlığındaki ile aynı mı?
Şayet öyle ise ve sorun yaşıyorsanız, cihazınızın aynı marka ve model olmasına rağmen farklı versiyonları olabilir.
Böyle bir durumda da: Burada bulunan konudan faydalanarak cihazınız için yazılım arayabilirsiniz.
Cihazınızın yazılım yükleme işleminden önceki durumu hakkında bilgi verebilir misiniz?
Cihazınızın marka ve modeli konu başlığındaki ile aynı mı?
Şayet öyle ise ve sorun yaşıyorsanız, cihazınızın aynı marka ve model olmasına rağmen farklı versiyonları olabilir.
Böyle bir durumda da: Burada bulunan konudan faydalanarak cihazınız için yazılım arayabilirsiniz.
üstadım malesef olmadı. mesajı bağlantılı atmışım, onun için herhalde tam açıklayamadım. ikinci linkteki romlada açılmadı. brickmi oldu bilmiyorum. brick olan, flashtool ile yüklenirmiydi?
üstadım malesef olmadı. mesajı bağlantılı atmışım, onun için herhalde tam açıklayamadım. ikinci linkteki romlada açılmadı. brickmi oldu bilmiyorum. brick olan, flashtool ile yüklenirmiydi?
evet reset tuşuna basınca bilgisayar görüyor ve yüklemede problem olmuyor. ama romlar uyuşmuyor anladığım kadarıyla. başka bir rom tavsiyeniz olursa sevinirim.
evet reset tuşuna basınca bilgisayar görüyor ve yüklemede problem olmuyor. ama romlar uyuşmuyor anladığım kadarıyla. başka bir rom tavsiyeniz olursa sevinirim.
romla şuan oldu. farklı bir tablet gibi oldu ama hiç olmazsa artık çalışıyor. ayrıca adroid 7.0 oldu eskisi android 6 idi, gayet iyi. radyo ve telefon özelliğide artık var. yalnız imei değişti kontrol ettim (çift sim kartlı) bir imei kayıtsız birisi ise bulunamadı diyor. imei değiştirmemde de yardımcı olursanız sevinirim. bu sayfanın başında sizin verdiğiniz azemax trio romu benim versiyonu bloke etti demekki, iki tür modeli varmış azemax trio nun benim tabletin arka tarafı tırtıklı model. düz modeli varmış sizin verdiğiniz düz modeline oluyor herhalde. ilginize ve yardımlarınıza teşekkür ederim.
romla şuan oldu. farklı bir tablet gibi oldu ama hiç olmazsa artık çalışıyor. ayrıca adroid 7.0 oldu eskisi android 6 idi, gayet iyi. radyo ve telefon özelliğide artık var. yalnız imei değişti kontrol ettim (çift sim kartlı) bir imei kayıtsız birisi ise bulunamadı diyor. imei değiştirmemde de yardımcı olursanız sevinirim. bu sayfanın başında sizin verdiğiniz azemax trio romu benim versiyonu bloke etti demekki, iki tür modeli varmış azemax trio nun benim tabletin arka tarafı tırtıklı model. düz modeli varmış sizin verdiğiniz düz modeline oluyor herhalde. ilginize ve yardımlarınıza teşekkür ederim.
teşekkür ederim. hallettim. oparatörden telefon 120 gün sonra kapatılacak mesajıda gelmişti, inşallah problem yaratmaz. yardımlarınıza teşekkürler tekrardan.
teşekkür ederim. hallettim. oparatörden telefon 120 gün sonra kapatılacak mesajıda gelmişti, inşallah problem yaratmaz. yardımlarınıza teşekkürler tekrardan.