Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bootloader Kilidi Kapalı Telefona EDL Mod ile Rom Atılır mı? (Test Point)
Bootloader Kilidi Kapalı Telefona EDL Mod ile Rom Atılır mı? (Test Point)
starbay - #1
Arkadaşlar tüm yolları denedim nerdeyse bilmediğim belki de bir ton şey vardır rom atılırken hata verdi (clean and lock yapmışım).Sonra açtığımda telefonu mıuı 12 yazıyor ama oka basamıyorum(telefon redmi s2). Ve şuan Qfil ile rom atmaya çalışıyorum sahara fail diye hata alıyorum yardımcı olabilir misiniz?
Ayrıyeten miracle box ile edl modda bootlader unlock yapıyorum telefon kapanıp tekrar fastboot ekranına geliyor ama açılmıyor bl kilidi bir şeyleri yanlış mı yapıoyrum bilen varsa anlatabiilir mi ?
ysl senin cihaz kodun unlock var free dosya önce onunla unlock yaz sahara protokolu firehose dosyanı okuyup bellekte çalıştıracak. bunu yapman için arka kapağı açıp testpoint yapıyorsun zaten denemişsin. sonra fastboot yüklersin.
ysl senin cihaz kodun unlock var free dosya önce onunla unlock yaz sahara protokolu firehose dosyanı okuyup bellekte çalıştıracak. bunu yapman için arka kapağı açıp testpoint yapıyorsun zaten denemişsin. sonra fastboot yüklersin.
Ama unlock yapmanız gerek falan dediniz sahara protokolu ne tam olarak bir dosya var dmbrn diye fala bitiyor onla mı alakalı bir de acaba çin romu mu yüklemeliyim global romdan kaynaklı olabilir mi
aa video var teşekkür ederim denicem umarım olurda ben şuan edl moda alamıyorum o test point yerinden çok uğraştım diye mi bozuldu acaba valla dünden beri oluyodu siz çözüm bulunca gitti şansa bak ya
aa video var teşekkür ederim denicem umarım olurda ben şuan edl moda alamıyorum o test point yerinden çok uğraştım diye mi bozuldu acaba valla dünden beri oluyodu siz çözüm bulunca gitti şansa bak ya
ya teşekkür ederim ilgilendiğin için de her şeyi yaptım bilgisaayrı kapadım açtım tekrar yapmayı denedim fişlerin yerini değiştirdim usb kablosunu değiştirdim port yerini değiştirdim ama yine yaptığımda sadece fastboot ve recovery açabiliyorum şimdi ne şansız insanım yüz kere orayı cımbızla şey ederken usb soketine taktım ama yine sadece telefon açılıyor pc Qualcom olarak görmüyor daha yeni sana sormadan önce görüyordu ondan sonra kaç kere denedim olmadı çıldırcam
gen_com - #25
orayı foto at bakalım ne yapmışsın
starbay - #26
atamadım ama yıpranmış duruyor orasu yani yanyana üç tane sarı yuvarlak vardı o test point noktaları siyah olmuş (2 nokta yani)
gen_com - #27
iki tane büyük boy saat pimini yanyana lehimleyip arka tarafınıda körleyip tek tarafı yaylı jumper tester yaparsınız. pim dedğiniz 1 liralık birşey daha sonradan yapacaklara da küpe olsun. seninkine hala umut var ama sen yapma emmc cmd ucu da edl moda sokar bu çok hassas .
iki tane büyük boy saat pimini yanyana lehimleyip arka tarafınıda körleyip tek tarafı yaylı jumper tester yaparsınız. pim dedğiniz 1 liralık birşey daha sonradan yapacaklara da küpe olsun. seninkine hala umut var ama sen yapma emmc cmd ucu da edl moda sokar bu çok hassas .