Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Casper Nirvana N410 Orijinal ve Engelsiz İmaj (Ghost)
Casper Nirvana N410 Orijinal ve Engelsiz İmaj (Ghost)
Paradox - #1
Casper Nirvana N410
Orijinal ve Engelsiz İmaj (Ghost)
'dir. Konusunu eski forumumuz olan Tablet Piri'ne açmıştır.
Bu güzel konunun ziyan olmaması için affına sığınarak konuyu buraya taşıdım. Kendisine çalışması için teşekkür ediyorum.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin dağıttığı,
Casper Nirvana N410 Windows 10'lu tabletlere format ve imaj atmak.
Temiz Microsoft Windows kurulumu yapmak.
Ghost İmajı indirme linki: (Beklemek ve hız limiti yok.)
Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin verdiği tablete nasıl format atılır?
Recovery veya sistem geri yükleme değil gerçek, format işlemi!
Bu videoda nasıl yapıldığını açıklıyorum.
Konu hakkında bir bilgim yok.
Daha önce bu cihazdan elime hiç geçmedi.
YouTube videoların altına yorum yazarak sorununuzu dile getirirseniz, konu ile ilgili olarak size yardımcı olacaklardır.
Bu cihaz hakkında bir bilgim yok.
Konuda paylaşılan yazılımı denediniz mi?
unutulmaz_1978 - #6
bu yazılımı attım cihaz acıldı am sonra fabrika ayarı yaptım tekrar kapandı yeniden yapmak istiyorum ama hesap istiyor yoneticiolmaamı istiyor yoneticide olamadıgım icin cihaza yazılımı yukleyemiyorum bios şifresini bulamadım biostan girmek istiyorum olmuyor bi yardımcı olursanız sevinirim
bu yazılımı attım cihaz acıldı am sonra fabrika ayarı yaptım tekrar kapandı yeniden yapmak istiyorum ama hesap istiyor yoneticiolmaamı istiyor yoneticide olamadıgım icin cihaza yazılımı yukleyemiyorum bios şifresini bulamadım biostan girmek istiyorum olmuyor bi yardımcı olursanız sevinirim
Forumumuzda cihazın orijinal yazılımı da mevcut.
Cihazınıza önece bu yazılımı yükleyiniz.
Daha sonra buradaki yazılımı yüklemeyi tekrar deneyiniz.
Ne yazık ki bu cihazdan benim elimde olmadığı için, size bu konuda daha fazla yardımcı olamıyorum.
Cihazınızın Aygıt Yöneticisi'ni kontrol ettiniz mi?
Orada neyin ne olduğu anlaşılır.
ahmetgungor762@ - #25
merhaba arkadaş benim casper nirvana n410 bir tablet var.Tabletin başkasınındı şifresi bilmiyor ve hatıramıyordu ben bunu format yaptım.formatını sonra kurulum herşeyi yaptım.Ama aktivasyon kodu istiyor.Buna ne yapabilirim arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.
merhaba arkadaş benim casper nirvana n410 bir tablet var.Tabletin başkasınındı şifresi bilmiyor ve hatıramıyordu ben bunu format yaptım.formatını sonra kurulum herşeyi yaptım.Ama aktivasyon kodu istiyor.Buna ne yapabilirim arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.
tabletin bozulan işletim sistemini vermiş olduğunuz 1607 kodlu win10 u videoda detaylı anlatmış olduğunuz şekilde yükleyerek yeniden sıfırladık.
vermiş olduğuğunuz emeğe teşekkür etmek boynumuzun borcu olmuştur. Kalın sağlıcakla.
tabletin bozulan işletim sistemini vermiş olduğunuz 1607 kodlu win10 u videoda detaylı anlatmış olduğunuz şekilde yükleyerek yeniden sıfırladık.
vermiş olduğuğunuz emeğe teşekkür etmek boynumuzun borcu olmuştur. Kalın sağlıcakla.
boot yaparken buraya düşüyorum beklior kalıor böle varmı bi bilen bios üzerinden boot ediorum f9 ile windows a ulasamıyorum direk bios a atıor @Paradox@ademola
boot yaparken buraya düşüyorum beklior kalıor böle varmı bi bilen bios üzerinden boot ediorum f9 ile windows a ulasamıyorum direk bios a atıor @Paradox@ademola
boot ayarları bozulmuş. efi shell komutları ile usb bellekten windows kurulumunu başlatabilir ve kurulum ekranındaki onar seçenekleriyle boot kaydını onarabilirsiniz.
şu videoya bir göz atın :
bu arada kullanmanız gereken usb kurulum diski fat32 olmalı ve içine 32bit windows 10 kurulum dosyalarını atmalısınız.
ÇÖZÜMPC_DİLOVASI - #31
şifre soran arkadaşlar şu şekilde aşabilirler;
öncelikle cihazı sıfırla seçeneklerinden tümünü sıfırla diyerek öncelikle şifreden kurtulabilirsiniz zira tümünü sıfırlama seçeneğinde şifre sormamaktadır sonra tekrar f9 ile sıfırlamaya tekrar girip videoda anlatılanları yapabilirsiniz
öncelikle cihazı sıfırla seçeneklerinden tümünü sıfırla diyerek öncelikle şifreden kurtulabilirsiniz zira tümünü sıfırlama seçeneğinde şifre sormamaktadır sonra tekrar f9 ile sıfırlamaya tekrar girip videoda anlatılanları yapabilirsiniz
Hocam Sistem Görüntüsü Kurtarmada bende kullanıcılar çıkmıyor,cihazıda açamıyorum casper yazısından sonra siyah ekran geliyor yardımcı olabilir misiniz?
Hocam Sistem Görüntüsü Kurtarmada bende kullanıcılar çıkmıyor,cihazıda açamıyorum casper yazısından sonra siyah ekran geliyor yardımcı olabilir misiniz?
Hocam merhaba bendede aynı tablet var çok bilmis bir arkadaş sayesinde recovery sürücüsünü ve diğer sürücüleri sildik ! Nasıl bir yol izleyebilirim Windows yukleyebilmek icin
Hocam merhaba bendede aynı tablet var çok bilmis bir arkadaş sayesinde recovery sürücüsünü ve diğer sürücüleri sildik ! Nasıl bir yol izleyebilirim Windows yukleyebilmek icin
Bu Tabletler Varya Bu Tabletler Ne Sıkıntılı Tabletler
Bende Şifresini Kırmaya Çalışmıştım
Rom Attım Dokunmatik
Gitti
Ekran Dönmemeye Başladı
Yani Başınız Sağ Olsun
Bu Tabletler Varya Bu Tabletler Ne Sıkıntılı Tabletler
Bende Şifresini Kırmaya Çalışmıştım
Rom Attım Dokunmatik
Gitti
Ekran Dönmemeye Başladı
Yani Başınız Sağ Olsun