Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Casper VIA A1 Plus Rom 13.03.2017
Casper VIA A1 Plus Rom 13.03.2017
Paradox - #1
Casper VIA A1 Plus
13.03.2017
Orijinal Rom
Sunum Mobil Kulüp'e aittir. Buradan alıntı yapacakların kaynak belirtmeleri gerekmektedir.
Modemi rom içinden ayıklayabilmek mümkün galiba. Arşivimde rom varsa modemini ayıklayabilirim ve sizin için upload ederşm. Arşivde yoksa bile inidirip yaparım. Tabi bekleyebilirseniz?
Konu içindeki yazılımı yükledikten sonra imei geçersiz hatasını verdi.Bu yazılımın içindeki modem dosyasını,mddb ile başlayan oluyor sanırım denedim fakat ''NVRAM database file init failed'' hatası veriyor.Ben mi bir yerde yanlış yapıyorum yoksa kullandığım dosya mı yanlış.
Modemi rom içinden ayıklayabilmek mümkün galiba. Arşivimde rom varsa modemini ayıklayabilirim ve sizin için upload ederşm. Arşivde yoksa bile inidirip yaparım. Tabi bekleyebilirseniz?
Zamanım kısıtlı eğer bugün halledemezsem mecbur cihazı servise göndereceğim.Ama dediğinizi yapabilirseniz benim gibi sorun yaşayan arkadaşlar daha sonra faydalanabilirler ve bende arşivime eklemiş olurum sayenizde.
Zamanım kısıtlı eğer bugün halledemezsem mecbur cihazı servise göndereceğim.Ama dediğinizi yapabilirseniz benim gibi sorun yaşayan arkadaşlar daha sonra faydalanabilirler ve bende arşivime eklemiş olurum sayenizde.