Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Casper VIA M1 Rom 18.12.2015
Casper VIA M1 Rom 18.12.2015
Paradox - #1
Casper VIA M1
18.12.2015
Orijinal Rom
Sunum Mobil Kulüp'e aittir. Buradan alıntı yapacakların kaynak belirtmeleri gerekmektedir.
çok teşekkür ederim kardeşim uzun zamandır aradığım rom du lolipop 5.1 sonun da sayende buldum via m1 e ssorunsuz kurdum. oh be telefonun şarjı da marsmalow gibi durup dururken bitmiyor artık.
çok teşekkür ederim kardeşim uzun zamandır aradığım rom du lolipop 5.1 sonun da sayende buldum via m1 e ssorunsuz kurdum. oh be telefonun şarjı da marsmalow gibi durup dururken bitmiyor artık.
Konuda paylaşılan yazılımı cihazınıza yükleyebilmeniz için cihazınızın hiç bir şeyli olması, hatta açılması bile gerekmiyor.
Konuda paylaşılan yazılım cihazın orijinal yazılımıdır.
Bu nedenle de cihazınızın garanti dışı kalması söz konusu değildir.
Eyw usta bunun içinde yazıyormu nasıl yapılacağı arkadaşlar yazmıyor yazmışda ondan ben hiçbişey bilmiyorum 6.0 bela oldu şarj ı oynamadan bitiyor telin
Eyw usta bunun içinde yazıyormu nasıl yapılacağı arkadaşlar yazmıyor yazmışda ondan ben hiçbişey bilmiyorum 6.0 bela oldu şarj ı oynamadan bitiyor telin
Yazılım yüklemek için ihtiyacınız olan her şey yukarıda paylaşılmıştır.
Sorabileceğiniz bütün soruların yanıtları ise konuya yazılan yorumlarda mevcuttur.
Yazılım yükleme işlemi için bilgisayar bilgisine ihtiyacınız yoktur.
Geri zekalı olmamanız ve okuma yazma bilmeniz yazılım yükleyebilmeniz için yeterlidir.
Yazılım yükleme işlemi bazen bir kaç dakika bazende günlerce sürebilmektedir.
Aklı başında bir insansanız mümkün olan en kısa sürede yazılım yükleme işlemini tamamlayabilirsiniz.
Hamurunuzda mallık varsa, bir işi beceremez, aptalca sorular sormaktan, sağda solda resimli ve video anlatım aramaktan işlem yapamazsınız.
Yazılım indirme işlemi için haliyle internet bağlantısı gereklidir.
Yazılım yüklerken internet bağlantısı gerekli değildir.
Yazılım yükleme işleminden sonra aklı başında biriyseniz telefonunuz 10-30 dakika içerisinde açılır.
Yazılım yükleme işleminden sonra cihazınızdaki bütün veriler (hepsi) silinir.
Yukarıda daha önce de belirttiğim gibi, hamurunuzda mallık varsa,
Yazılım yükleme işleminden sonra telefonunuz hemen de açılabilir, yıllar sonra da.
Belki de bir daha hiç açılmaz.
Malum mallık bulaşıcıdır.
Telefonunuza da bulaşmış olabilir.
Siz aklı başında birisine benziyorsunuz, eminim sorunsuz bir şekilde yazılım yükleme işlemini yapabilirsiniz.
usta ben attim rom u eline saglik oncelikle ama sonra 1 gun gecti tel kapandi simdide ekran yazisinda kaliyor bende bataryayi cikarttim taktim simdide ekran gelmiyor acilmiyor şarj a takinca sadece yukarki isigi yaniyor yardim edermisin lutfen batarya ztn degisik bi sey bu telefonlarin acil yardim.
usta ben attim rom u eline saglik oncelikle ama sonra 1 gun gecti tel kapandi simdide ekran yazisinda kaliyor bende bataryayi cikarttim taktim simdide ekran gelmiyor acilmiyor şarj a takinca sadece yukarki isigi yaniyor yardim edermisin lutfen batarya ztn degisik bi sey bu telefonlarin acil yardim.
Bilgisayar olmadan bu cihaza Stock yazılım yüklemesi yapamazsınız.
Sorunun nereden kaynaklandığını anlayabilmiş değilim.
Sanırım cihazınızı teknik servise götürmeniz faydalı olacaktır.
arkadaşlar yardım edin casper via m1 wifi görmüyor rom attım wifi görmediği içinde ilk baştaki ekranda atla butonuna basamıyorum gözünüzü seviyim yardım edin dili TÜRKÇE seçiyorum gerisine atla diyorum ama wifi de atla butonu gelmiyor
arkadaşlar yardım edin casper via m1 wifi görmüyor rom attım wifi görmediği içinde ilk baştaki ekranda atla butonuna basamıyorum gözünüzü seviyim yardım edin dili TÜRKÇE seçiyorum gerisine atla diyorum ama wifi de atla butonu gelmiyor
selamn aleyküm bu rom yüklerken casper via m1 telefona hata verdi ve telefon açılmıyor telefon ekran açık değil sadece kırmızı bi led yanıyor mtp olrak değil unknown olrak görğyor napmam gerek yardımlarınız için teşkkürler
selamn aleyküm bu rom yüklerken casper via m1 telefona hata verdi ve telefon açılmıyor telefon ekran açık değil sadece kırmızı bi led yanıyor mtp olrak değil unknown olrak görğyor napmam gerek yardımlarınız için teşkkürler
A.S.
Yazılım yükleme işlemi neden hata verdi?
Cihazın Power tuşuna 30 saniye basılı tutunuz ve daha sonra
İndirdiğiniz dosyaların arasındaki rehberden faydalanarak işlemleri yeniden deneyiniz.
rom'u dün gece sıkıntısız kurdum ilkinde tepki vermedi, hiç açılmadı ama pc görüyordu. Bir daha denedim bu sefer hard brick oldu ve pc artık görmüyor bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Yabancı sitelerde araştırdım ama hepsinde bataryayı çıkarın yazıyor ama bu telefonun batayası çıkmıyor.
rom'u dün gece sıkıntısız kurdum ilkinde tepki vermedi, hiç açılmadı ama pc görüyordu. Bir daha denedim bu sefer hard brick oldu ve pc artık görmüyor bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Yabancı sitelerde araştırdım ama hepsinde bataryayı çıkarın yazıyor ama bu telefonun batayası çıkmıyor.
telefona dediğiniz şekilde rom uyguladım ancak telfonu hibir türlü açamıyorum ekrana bi ibare vs de gelmiyor bütün tuş kombinasyolarını denedim pc ye taktığımda ise 2,3 saniye görüyor sonra atıyor bunu 30 40 saniyede bir sürekli tekrarlıyor
telefona dediğiniz şekilde rom uyguladım ancak telfonu hibir türlü açamıyorum ekrana bi ibare vs de gelmiyor bütün tuş kombinasyolarını denedim pc ye taktığımda ise 2,3 saniye görüyor sonra atıyor bunu 30 40 saniyede bir sürekli tekrarlıyor
Bu konu 180 günden daha eskidir. Bazı şeyler eskimiyor, güncelleyeyim dedim.
Şuan yeğenimin CASPER VIA M1 32GB Siyah cihazı Google hesabını unutulması nedeni ile dünden beridir kapalı. Umarım bu sorunu ortadan kaldırmama yardımcı olur.
Teşekkürler @Paradox
Bu konu 180 günden daha eskidir. Bazı şeyler eskimiyor, güncelleyeyim dedim.
Şuan yeğenimin CASPER VIA M1 32GB Siyah cihazı Google hesabını unutulması nedeni ile dünden beridir kapalı. Umarım bu sorunu ortadan kaldırmama yardımcı olur.
Teşekkürler @Paradox
@Paradox, harikasın diyorum başka da bir şey demiyorum
Şuan cihazı kullanabiliyor ve dilinden kurtuldum. #Etiket eklentisini kullandığın için de teşekkür ederim Sanırım kullandığın eklenti bana ait.
@Paradox, harikasın diyorum başka da bir şey demiyorum
Şuan cihazı kullanabiliyor ve dilinden kurtuldum. #Etiket eklentisini kullandığın için de teşekkür ederim Sanırım kullandığın eklenti bana ait.
Sadece verdiğiniz dosyayı yüklemek yetiyor mu 5.1 e dönmek için. Ben 6.0 kullanıyorum 5.1 e dönmek istiyorum. Yeterli mi verdiğiniz bağlantı. Yoksa başka dosya indirmeniz gerekiyor mu
Sadece verdiğiniz dosyayı yüklemek yetiyor mu 5.1 e dönmek için. Ben 6.0 kullanıyorum 5.1 e dönmek istiyorum. Yeterli mi verdiğiniz bağlantı. Yoksa başka dosya indirmeniz gerekiyor mu