Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Casper Via S8 Kullanıcı Kaldırma
Paradox - #1
Sunum Mobil Kulüp'e aittir. Buradan alıntı yapacakların kaynak belirtmeleri gerekmektedir.
Hocam bir tane daha geldide ptest moduna getiriyorum yeşil de oluyor roota tıkladığımda yeniden başlıyor eraseye tıkladığımda erase succes diyor ama yeniden başlatmıyor kendim başlatıyorum gmaili kırılmamış...
hocam mesajı yazdıktan sonra tekrar denedim halloldu sıkıntımı yazınca düzeliyor 2 oldu
Hocam bir tane daha geldide ptest moduna getiriyorum yeşil de oluyor roota tıkladığımda yeniden başlıyor eraseye tıkladığımda erase succes diyor ama yeniden başlatmıyor kendim başlatıyorum gmaili kırılmamış...
hocam mesajı yazdıktan sonra tekrar denedim halloldu sıkıntımı yazınca düzeliyor 2 oldu