Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Casper Via T10 Bios Lazım
Casper Via T10 Bios Lazım
rotosis_robotics - #1
Merhaba Arkadaşlar Casper Via T10 Bios yanlışlıkla yedeklemeden sildim.Rica Etsem Elinde olan varsa paylaşabilirmi.?
Ne yazık ki bende yok.
Cihazınızı bilgisayarınıza bağladığınız zaman hiç tepki almıyor musunuz?
rotosis_robotics - #3
İlginiz için teşekkür ederim.Hiç bir tepki yok farklı cihazların bioslarını denedim şarj ışığı ve ekran arka ışığı geldi fakat pc ile bağlantı sağlamadı.
İlginiz için teşekkür ederim.Hiç bir tepki yok farklı cihazların bioslarını denedim şarj ışığı ve ekran arka ışığı geldi fakat pc ile bağlantı sağlamadı.
Size konuyla ilgili bir kaç önerim olacak: 1:Burada bulunan yazılımı cihazınıza yüklemeye çalışınız.
Yükleme işlemini Microsoft Windows 7 işletim sistemi yüklü bir cihazda yapmaya çalışınız. 2:
bulunan konuyu inceleyiniz. 3: Cihazınızın ana kartının fotoğrafını paylaşınız.
Paylaştığınız fotoğrafta, donanım bileşenlerinin belirgin bir şekilde görüntülendiğinden emin olunuz.
rotosis_robotics - #5
Ben Gerekli Bios Sorunun sorunu çözdüm. İhtiyacı olan arkadaşlar içinde bios dosyalarını paylaşıyorum. 1: Casper Via T10 (Z3735F) Bios
Paylaşım için teşekkürler.
Yükleme konusunda da bilgi vermeniz faydalı olacaktır.
Malumunuz, ne yazık ki, çoğu kişi indirdiği dosyalarla ne yapacağını bilmiyor.
symbazz - #7
Sd karta bu 3 dosyayı yükleyin ve tableti resetleyin. Size bios yüklensinmi diye soracak. Evet diyeceksiniz. Çoğu cihazda benim bildiğim yükleme yöntemi böyle. Belki faydalı olur.
rotosis_robotics - #8
Gerekli dosyaları hazırlıyorum. yakında paylaşırım.
hangi marka cihazların bioslarını denediniz bios portlamak için çalışıyorum n410 biosu bulabilirmisiniz ? her ne kadar eski tarihli de olsa gönderiniz.
Paylaşım için teşekkürler.
Yükleme konusunda da bilgi vermeniz faydalı olacaktır.
Malumunuz, ne yazık ki, çoğu kişi indirdiği dosyalarla ne yapacağını bilmiyor.
Yüklemeye çalıştığınız dosyalar Bios dosyaları mı?
Şayet bahsettiğiniz şey Bios dosyaları ise, onları yüklemek için özel bir araç lazım.
Bios dosyalarını paylaşan kişi ne yazık ki gerekli bilgileri paylaşmamış.