- Allah razı olsun senin yöntemle çözdüm rootlamayı ama yine ugraştırdı ufak bir detay açıklaması yapılmadıgı için ama sonunda çözdüm bir türlü yapamamıştım rootlamayı bu cihaazda sagol.
- trwp recoveriyi yükeleyemedim bir türlü hata veriyor açılmıyor recovery menüsü cwm bir kere açıldı bir daha giremedim cwm ye tuş kombininasyonu farklımı bilmiyorum. trwp yi nasıl yüklerim çözemedim internette de bu cihaza uygun bir trwp bulamadım. sonuç olarak düzeltmek için sizin verdiginiz dosyanın içinden aldım recovery dosyasını bari eski haline dönsün diye skıntı yok şu anlık kullanıyorum. sizin verdiginiz bire bir orjinal romsa yedek almakla hiç ugraşmiyim.
-biliyorum çok soru soruyorum ama bir siz varsıız cvp veren yorumlarım siliniyor başkaları kabul etmiyor. bir sorum daha var kafama takılan bios değiştirme derken yazılımsal mı donanımsal mı.
android versiyon yükleme yapaya kalktıgımda hata alıyorum linuxu ne yaptıysam ekran görüntüsündeki hatayı alıyorum. farketmez herhangi bir linux veya windows yüklesem yeter bana sorunları yavaş yavaş çözerim ama yükleyemiyorum yardımcı olursannız çok sevinirm. sonra olmadı sizin rom ile geri yüklerim androidi.
Ekli dosyayı görüntüle 2807
Ekli dosyayı görüntüle 2808
Ekli dosyayı görüntüle 2809
Ekli dosyayı görüntüle 2810