Aklıma geldi bende kupon var çift taraflı usb alsam Nasıl olur besleme yapar mı
Adaptörlü Çoklayıcı aldım usb yine görmüyorYapar, merak etmeyiniz.
Sorun evet eski Çoklayıcının gücü yetmiyormuş + bende ki sandisk flash bellek sıfır olduğu halde sorunluymuş başka bellek ile çözdüm teşekkürler şuan kullanıyorum tabletiAdaptörlü Çoklayıcı aldım usb yine görmüyor
![]()
Evet sorunlar peşimi bırakmaz benim format attım dokunmatik vs hiç bir şey çalışmıyor windows güncelledim driver booster yaptım intel driver yükledim yşne çalışmadı aygıt yöneticisinde dokunmatik vs görünmüyor görünse yüklicem windows 10 yükledim 8.1 yükledim 2 si de aynı sorun
Ben indirdim tablete driver leri kuramadım. Siz nasıl yaptınız. Bilgi verirmisin
Yaptım yine tabletin hiçbir driver i çalışmadı ne dokunmatik ne diğerleri
Merhaba arkadaşlar ben bu cihaza harici hard disk taktığımda ses geliyor ama görmüyor yani usb bağlı gözüküyor ama disk gözükmüyor başka cihazlarda deneme şansım olmadı sadece android cihazda denedim onda gözüküyor bu pc de gözükmüyor ne yapabilirim çözümü varmıdır ?
Cihazınızın USB portundaki Amper, cihaza bağlanan donanımı çalıştırmaya yetmiyor olabilir.
Haricen beslemeli bir USB çoğaltıcı işinizi görebilir.
3 lü mavi girişli bir usb çoğaltıcım var ama yine de işe yaramıyor ?
Bu USB çoğaltıcının harici bir beslemesi var mı, adaptörle dışarıdan besleyebiliyor musunuz?
![]()
Besleme çıkışı var ama adaptörü bulamadım. Adaptörü bulunan bişey mi ? Eğer öyleyse nereden bulabilirim ?
Adaptör her yerde bulunabilir.
Girişe uygun 5V 2A bir adaptör işinizi görecektir.
Özel bir arama yapmanıza gerek yok.
Tamamdır ben adaptörü bulduğumda bir de öyle deneyip sonuçları buraya bildiricem teşekkür ederim.