Çok bilen ukala kardeşim. Çok bilen tiplerden tiksindiğine göre, sen daha çok şey biliyorsun demek ki. Aslında sen hiçbir şey bilmeyen, terbiyesizin tekisin. Asıl ben senin giblerden tiksiniyorum. Boş boş yorum atan, sizlere yardımcı olmaya çalışanların emeklerine hakaret eden, böyle forum forum gezip birşeyler toplayan ama hiçbir şey paylaşamayan, asalak gibi yaşamayı kendisine amaç edinmişlerden inan tiksindim. Forumda paylaşımda bulunulan programların hepsi ya tarafımızdan yada başka yerlerde ki insanlar tarafından defalarca denenmiştir. Sen hala gelmişsin buraya deneyen varmı diye soruyorsun. Şüphen varsa indirir denersin yada hiç kullanmazsın. Diag falan konuştuğuna göre çok forum gezmişsin. Diğer forumlarda seni madara ederlerdi. Buranın yöneticileri yine iyi. Seni göndermemişler. Sen çok bildiğine göre, cihazda açarsın diag, kullanırsın yazılımı. Yada emeğe terbiyesizlik yapmazsın. Kimse senden kuruş para aldığı yok, yardımcı olmak için birşeyler paylaşılıyor buralarda. Paradox aslında en iyi cevabı vermiş. Utanmadan artık bu bilgiyi kullanırsın.