Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Casper VIA V3 Rom 23.11.2015
Casper VIA V3 Rom 23.11.2015
Paradox - #1
Casper VIA V3
23.11.2015
Orijinal Rom
Sunum Mobil Kulüp'e aittir. Buradan alıntı yapacakların kaynak belirtmeleri gerekmektedir.
Rica ederim.
Yazılımlardan hangisinin daha sağlıklı çalıştığı hakkında ne yazık ki bir bilgim yok.
Lakin sizinde bildiğiniz gibi, güncel yazılımlar, eski yazılımlara göre daha hatasız ve güvenlidir.
Tabii, güncel yazılımda ciddi sorunlar yoksa.
Forumumuzdaki cihazınız için paylaşılan mevcut yazılımlardan birini indirerek cihazınıza yükleyiniz.
Cihazınızda donanım sorunu yoksa, sorununuz çözülecektir.
Öncellikle Allah Emeklerini boşa çıkarmasın.. Casper yazısında kalıyordu paylaştığınız yazılımı yükledim sorunsuz yükledi ancak şimdi cihaz hiç açılmıyor neden olabilir?
Öncellikle Allah Emeklerini boşa çıkarmasın.. Casper yazısında kalıyordu paylaştığınız yazılımı yükledim sorunsuz yükledi ancak şimdi cihaz hiç açılmıyor neden olabilir?
Cihazınızda eMMC sorunu varsa, yazılım yükleme işleminden sonra işler daha da kötü gitmiş olabilir.
Yazılım yükleme işlemini tekrar yapmayı denediniz mi?
Merhaba, casper via v3 açılış ekranında kalıyor ve kendini yeniden başlatıyor, açılmıyor. Bilgisayara taktığımda görmüyor. Sd kart ile nasıl rom atabilirim. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Siz konuda paylaşılan dosyaları indirdiniz mi?
Dosyaların arasında gerekli açıklamalar mevcut.
Ayrıca, aşağıdaki videoyu da izlemeniz faydalı olacaktır.
Siz konuda paylaşılan dosyaları indirdiniz mi?
Dosyaların arasında gerekli açıklamalar mevcut.
Ayrıca, aşağıdaki videoyu da izlemeniz faydalı olacaktır.
Çok teşekkür ederim, problemin kaynağını buldum. usb kablosunun dosya paylaşma özelliği yokmuş sadece sarj ediyormuş, paylaşım yapan kabloyla denedim ve hallettim
Çok teşekkür ederim, problemin kaynağını buldum. usb kablosunun dosya paylaşma özelliği yokmuş sadece sarj ediyormuş, paylaşım yapan kabloyla denedim ve hallettim
Çok ilginç.
Paylaşılan yazılımlar cihazın orijinal yazılımı.
Bir uyumsuzluk olması söz konusu olamaz.
Cihazın yazılım yükleme işleminden önceki durumu hakkında bilgi verebilir misiniz?
Çok ilginç.
Paylaşılan yazılımlar cihazın orijinal yazılımı.
Bir uyumsuzluk olması söz konusu olamaz.
Cihazın yazılım yükleme işleminden önceki durumu hakkında bilgi verebilir misiniz?