Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar amacımız programı kırmak ve daha ucuzdan satışa çıkarmak. Şuan bize tek gereken kullanıcı adı ve şifre son 1 haftası kalan arkadaş ulaşsın kırdığımızda onada 360 günlük ek süre eklenecektir
Selamün aleyküm, bana da tek kullanımlık Dft Pro lazım köydeyim, telefoncu bulamıyorum. Kendim halletmeye çalışacağım. Ücreti karşılığında yardımcı olur musun üstat ?
hocam benimde dftpro uygulamasına kısa süreli kullanım ihtiyacım var. yardımcı olmak konusunda bilgi verirmisin. teşekkürler.
TALO7 - #18
Hocam sadece 1 günlük dft pro yardımcı olabilecek var mı miui hesabımı bypass yapacağım .
mehmetcan8181 - #19
abiler xiomi telefon aldım ikinci el oda yurtdışıymış satan adamda piyasada yok araştırırken böyle bir program duydum yapabilirmiyim bilmiyorum denemekte fayda var kullanıcı ve şifre diyor 1 seferliğine bana yardımcı olabilecek varmı
kadircan55 - #20
Selamın aleyküm bana deft pro lazım 1 günlük yardımcı olacak var mı telefonun imeili gittiyaa