Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ekran Çözünürlüğünü Düşürme
Ekran Çözünürlüğünü Düşürme
Lord Raiden - #1
Merhabalar aslında farkli cihazlar icin de uygulanabilecek bi yol ariyorum. Sorum şu:
Telefonun ekrani 2K ve hem sarji hem de performansi etkiliyor. Htc 10 ve Sam. S7 de ekran cozunurlugu dusurme secenekleri vardi (oyun modu). Simdi ayni seyi manuel olarak yani bu ozelligi olmayan cihazlar icin yapmak istiyorum. Boyle bi sey mumkun ise nasil yapilabilir bilgi sahibi arkadaslar cevap yazar ise faydali bi konu olabilir. Tesekkurler.
Merhabalar aslında farkli cihazlar icin de uygulanabilecek bi yol ariyorum. Sorum şu:
Telefonun ekrani 2K ve hem sarji hem de performansi etkiliyor. Htc 10 ve Sam. S7 de ekran cozunurlugu dusurme secenekleri vardi (oyun modu). Simdi ayni seyi manuel olarak yani bu ozelligi olmayan cihazlar icin yapmak istiyorum. Boyle bi sey mumkun ise nasil yapilabilir bilgi sahibi arkadaslar cevap yazar ise faydali bi konu olabilir. Tesekkurler.
Değer düştükçe simgeler büyüyor, yükseldikçe küçülüyor.
Aslında bu tarz yöntemleri pek tavsiye etmiyorum.
Yanlış bir ayar sonrasında cihazınız açılmayabilir ve yeniden yazılım yüklemesi yapmanız gerekebilir.
Değer düştükçe simgeler büyüyor, yükseldikçe küçülüyor.
Aslında bu tarz yöntemleri pek tavsiye etmiyorum.
Yanlış bir ayar sonrasında cihazınız açılmayabilir ve yeniden yazılım yüklemesi yapmanız gerekebilir.
Elektronik cihazların çoğunda sistemle uğraşıldığı zaman cihaz dengesiz çalışabilir. Üstad @Paradox açıklamış cihazınız çökebilir veya buna benzer bir kaç sorun yaratabilir. Bu yüzden cihazınızın orjininal ayarlarını kullanmanızı öneririm.
Cihazınızın yapacağınız işleme ne tepki vereceğini kestirmek güç.
Cihazınızın yedeğini aldıktan sonra denemeler yapabilirsiniz.
Cihazınız açılmazsa, yazılım yüklemesi yapmanız gerekecektir.
Lord Raiden - #10
Teşekkürler o zaman hiç dokunmamak en iyisi :grinning: