Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Everest Everpad DC-1028 Hard Reset
Everest Everpad DC-1028 Hard Reset
silivriserdar - #1
Bu tabletin sadece 2 tuşu var biri power diğeri esc tuşu. Bu cihaza format atmak için cihazı PC'ye bağlayın. Phoenix programını indirin;
Programı açın üste "APK" yazan yere tıkayın ve açılan sayfada "Recovery" var oraya tıklayın. Biraz bekleyin acele etmeyin. Tablet kapanacak ve recovery moda girecektir.
Şimdi tabletin ekranında resimdeki gibi yazı olacak oraya gelin ve dokunun. Sonra yes seçeneğine gelin. Burası önemli burada bu seçme işlemini power tuşuna basarak yapın. Ve format atmaya başlayacak. İsterseniz recovery menüde bulunan wipe cache seçeneğine de basabilirsiniz daha iyi olur.
HOCAM KOLAY GELSN BENDEDE AYNI TABLET VAR AMA OVERPAD YAZAN YERDE KALIYO ÇÖKTÜMÜ NE BİLMİYORUM DENEDİM OLMUYO TABLET ÖYLE KALIYO BUNA SES TUSU OLMADAN TUŞLARLA RESET ATMANIN BİR YOLU YOKMU
HOCAM KOLAY GELSN BENDEDE AYNI TABLET VAR AMA OVERPAD YAZAN YERDE KALIYO ÇÖKTÜMÜ NE BİLMİYORUM DENEDİM OLMUYO TABLET ÖYLE KALIYO BUNA SES TUSU OLMADAN TUŞLARLA RESET ATMANIN BİR YOLU YOKMU
recovery moda giriyorum ama seçim işlemini yapamıyorum ses kısma açma tuşu yok. esc tuşuna bastığımda ünlem işareti olan android simgesi çıkıyor açma tuşuna bastığım zaman tableti yeniden başlatıyor
recovery moda giriyorum ama seçim işlemini yapamıyorum ses kısma açma tuşu yok. esc tuşuna bastığımda ünlem işareti olan android simgesi çıkıyor açma tuşuna bastığım zaman tableti yeniden başlatıyor
DENEDİM ONU SONUÇ YİNE DEĞİŞMEDİ YAZILIM ATMAKTAN BAŞKA ÇARE YOK GİBİ
FAKAT CİHAZIN S/N KISMI OKUNMUYOR RECOVERY EKRANNDA
ASTRA_M102-ENG 5.1.1 LMY47V 20151023 TEST-KEYS
Sizin cihazınızda Recovery ekranında dokunma paneli çalışmaz.
Yönlendirmeyi varsa ses tuşları, seçimi ise açma kapama tuşu ile yapmanız gerekmektedir.
Ya arkadaşım, doğru dürüst açıklama yapmadan konunun ilk mesajında yazıyor diyorsun. Nereden alıntı yaptın acaba. Sana insanlar dokunmatiğin çalışmadığını, ses tuşlarının olmadığını söylüyor.
Ya arkadaşım, doğru dürüst açıklama yapmadan konunun ilk mesajında yazıyor diyorsun. Nereden alıntı yaptın acaba. Sana insanlar dokunmatiğin çalışmadığını, ses tuşlarının olmadığını söylüyor.
Konu cebimizdeydi, oradan alıntı yaptık, hayırdır?
Evet konunun ilk mesajında gerekli açıklama yazıyor.
Power tuşu ile seçim yapıyorsanız hangi tuşla yönlendirme yapmanız gerekir?
Elbette geriye kalan tuş hangisi ise onunla.
Merhabalar arkadaşlar Bende'de everest dc-1028 tablet var.Yazılan tüm yöntemleri denedim fakat hiçbiri olmuyor şifreyi bilmediğim için usb hata ayıklama modunu açamıyorum. Hard reset ekranına geçmeyi'de hiçbir şekilde başaramadım Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalar arkadaşlar Bende'de everest dc-1028 tablet var.Yazılan tüm yöntemleri denedim fakat hiçbiri olmuyor şifreyi bilmediğim için usb hata ayıklama modunu açamıyorum. Hard reset ekranına geçmeyi'de hiçbir şekilde başaramadım Yardımcı olursanız sevinirim.