- 5 Tem 2019
- 10
- 0
- 1
- 52
üstadım elimde ezcool z4 tabletim var bunla ilgili aradığım sitelerden hiç cevap alamadım. Mümkünse bu konuya eğilmenizi rica ederim. Saygılarımla...
dosyayı indirdim ama %90 da hata veriyor ve bu dosyayı başka siteden indirmiştim. oradaki site yöneticisi hata versede dosya calışacağını söyledi yazılımı tablete yükledim ama yüklerken %52de hata verdi ve tablet açılmıyor. ama tableti pcye bağladığımda yinede yazılım atılabilir durumda duruyor. o yüzden sağlam bir yazılım bulursam tableti geri getirme şansım var. ama sağlam bir dosya bulabilirsemBurada bulunan konuya bakmış mıydınız?
dosyayı indirdim ama %90 da hata veriyor ve bu dosyayı başka siteden indirmiştim. oradaki site yöneticisi hata versede dosya calışacağını söyledi yazılımı tablete yükledim ama yüklerken %52de hata verdi ve tablet açılmıyor. ama tableti pcye bağladığımda yinede yazılım atılabilir durumda duruyor. o yüzden sağlam bir yazılım bulursam tableti geri getirme şansım var. ama sağlam bir dosya bulabilirsem![]()
benim cihaz EZCOOL Z4 bu M4 yazılımı Z4 ile uyumlumu?İndirdiğiniz yazılımın boyutu 1,13 GB mı?
Bende bu cihazın bir adet yazılımı mevcut.
Onun da boyutu 1,13 GB.
Yazılım yükleme işlemini ekteki dosyada belirtildiği gibi yapıyorsunuz değil mi?
benim cihaz EZCOOL Z4 bu M4 yazılımı Z4 ile uyumlumu?
benim cihaz EZCOOL Z4 bu M4 yazılımı Z4 ile uyumlumu?
bir yazılım varmı sizde tablet yatıyor. şuna bir çoşku verip ayağa kaldırabilecekmiyim? birde bu ezcool servisi kapandımı adamlara ulaşamadım bilginiz varmı?
aynen bende hata alıyorum o yüzden kurulumu yapamadım yana yana Z4 ün yazılımını arıyorum ama bulamıyorum sanki türkiyede bunu alan1 kişi bşka satılmamış gibi duruyor.
Öncelikle çok teşekkür ederim size "my savior" demek isterim. Cihaz kurtuldu... ve elinizdeki arşivi lütfen saklayınız. bu diğer kullanıcılar içinde büyük bir nimet.