Bekleriz Hocam, Malatya'ya yolunuz düşerse....
İşin şakası bir yana ben bu mesleği icra ederken çok zorlanıyorum. Zorlanma nedenim işin zorluğu değil insanların zorluğu. Bu olayın dışında yaşadığım başka bir olayı paylaşayım. Bundan 7 ay önce General Mobile Discovery Anakart değiştim. 1 ay önce ben tamir atölyesinde yokken bir adam gelmiş ve bir tane Discovery bırakmış. Ben bu telefonu buradan aldım ve bozuk demiş. Telefona baktım. Şarj soketi yerinde yok. Dedim muhtemelen şarj soketinden dolayıdır. Ben de şarj soketini yaptım ve telefonun ana kartında ve ekranında sıvı temas vardı. Telefonun dükkana bırakılmasından 1 ay sonra şahsiyet geldi. Ben bu telefonu iade edeceğim dedi ve ekledi "bu ana kart bozuk. Kamera güzel çekmiyor. Telefon çok ısınıyor............" Önce anlamadım. Sonra 7 ay önce ana kartı benim taktığımı anladım.
Ben de karşı atağa geçtim. Biz sadece ana kart taktık kamera sizin kameranız. Ayrıca telefonu tekrar açıp kendisine komple sıvı temas olduğunu gösterdim. "O zaman siz yaptınız diye kontra atak yaptı. Ben de adama ana kartın parasını iade ettim. Ana kartı iade aldım. Ana kart sağlam.
Neyse bu işi sonra bıraktım.