Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
General Mobile Discovery Elite 32 GB Kit Kat Rom
Paradox - #1
General Mobile Discovery Elite
32 GB Kit Kat
Orijinal Rom
WBW8901TG 0301 T8171
Sunum Mobil Kulüp'e aittir. Buradan alıntı yapacakların kaynak belirtmeleri gerekmektedir.
Çok ilginç.
Belli ki dosyayı eksik indirmişsiniz.
Yani indirme yarıda kesilmiş.
Konuda paylaşılan sıkıştırılan dosyanın boyutu: 1.79 GB
Sıkıştırılan dosyanın açılınca boyutu: 3,70 GB
Kendi kendinize 1.79 GB boyutunda inmesi gereken sıkıştırılmış dosya nasıl olur da 711 MB olabilir sorusunu sormuyor musunuz?
Hem paylaşılan dosyayı doğru bir şekilde indiremiyorsunuz hem de bir de gelmiş paylaşılan dosyaya laf ediyorsunuz.
Pes doğrusu.
flash var bedne 64 gb ready boster vs de kullanıyor pc ye takılı işte neyse hafıza kalmamış onda ondan kaynaklı hiçde demedi ya fastboot modda kalıyor bir fikrin vamrı kardeşim ya?
flash var bedne 64 gb ready boster vs de kullanıyor pc ye takılı işte neyse hafıza kalmamış onda ondan kaynaklı hiçde demedi ya fastboot modda kalıyor bir fikrin vamrı kardeşim ya?
Sorun yaratacağını sanmıyorum. Şahsen denemedim ama bu site de paylaşılan bir şey @Paradox yada @silivriserdar tarafından paylaşıldıysa her türlü itimat edebilirsin. Varsayalı m ki sorun oldu , çözümü sunacak insanlar burda sen için rahat bir şekilde romu indir kullan.
leonidasss - #11
Bu arada paylaşım yapan diğer arkadaşlar yanlış anlamasın ben sadece burda gördüğümü adamların tecrübe konusunda kaç level ilerde olduklarını bilidiğim için.
Bu arada paylaşım yapan diğer arkadaşlar yanlış anlamasın ben sadece burda gördüğümü adamların tecrübe konusunda kaç level ilerde olduklarını bilidiğim için.
Merhaba bu romu telefonun boot menusunden mi kuracağız yoksa flash tool ile mi ? Flash tool ise anlatımıyla ilgili bir linke yönlendirirseniz sevinirim.
Merhaba bu romu telefonun boot menusunden mi kuracağız yoksa flash tool ile mi ? Flash tool ise anlatımıyla ilgili bir linke yönlendirirseniz sevinirim.
üzerinde bu konuyla ilgili oldukça fazla kaynak mevcut.
Baktınız mı?
vol1237 - #28
Merhabalar. Telefonuma custom rom atarken fastboot mod da kaldı. işin kötü yanı telefonum usb driverlerı da görmüyor. gm d elite için usb driver varmı acaba? Qualcom_Driver_V1.1.0.0. işe yaramıyor.
Merhabalar. Telefonuma custom rom atarken fastboot mod da kaldı. işin kötü yanı telefonum usb driverlerı da görmüyor. gm d elite için usb driver varmı acaba? Qualcom_Driver_V1.1.0.0. işe yaramıyor.
Custom rom atarken brick olmuş sanırım. Fastboot modun da pc tanımıyor ise, tüm driverları kaldırın tekrar kurun. 1.mesajda ki stock rom kurma işlemini uygulayın cihaz düzelecektir.
Custom rom atarken brick olmuş sanırım. Fastboot modun da pc tanımıyor ise, tüm driverları kaldırın tekrar kurun. 1.mesajda ki stock rom kurma işlemini uygulayın cihaz düzelecektir.
Malesef hiç biri çözüm olmadı. telefon sürücülerini kurduğum halde aşağıdaki gibi görüyor telefonu. Ancak GNQC programında elefon sürücülerini görmediği için stock rom atamıyorum. Telefonda açıldığı zaman fastboot modda takılı kaldığı için power+sesaçma tuş kombinasyonuda işe yaramıyor. Soft brick olduk. nasıl çözeceğiz bir yol gösterecek olan yok mu? General mobile discovery elite 32gb telefon
Malesef hiç biri çözüm olmadı. telefon sürücülerini kurduğum halde aşağıdaki gibi görüyor telefonu. Ancak GNQC programında elefon sürücülerini görmediği için stock rom atamıyorum. Telefonda açıldığı zaman fastboot modda takılı kaldığı için power+sesaçma tuş kombinasyonuda işe yaramıyor. Soft brick olduk. nasıl çözeceğiz bir yol gösterecek olan yok mu? General mobile discovery elite 32gb telefon
Kardeşim fastboot modunda iken cihaz eğer tepki veriyor ise,
" fastboot oem edl " bu kodu yazıp aygıt yöneticisine bakar mısın ?
Qualcomm olarak tanıması lazım.
Kardeşim fastboot modunda iken cihaz eğer tepki veriyor ise,
" fastboot oem edl " bu kodu yazıp aygıt yöneticisine bakar mısın ?
Qualcomm olarak tanıması lazım.
Telefonu açınca general mobile yazısı çıkıp fastboot modda kalıyor. Yani bu kısımda kodu yazabileceğim herhangi bir yer yok. ( ya da nereye yazmalıyım ?) Normalde power+sesaçma tuş kombinasyonu ile recovery ekranına geçebiliyordum şimdi malesef direkt fastbood modda kalıyorum.
Sorunun sebebini tekrar anlatayım bu arada: recovery-twrp3.0.2-20160515-0351-trzpro.img ve rush programı ile sd karta attığım miui romu kuracaktım güya ama sonrasında durum bu şekilde kaldı.
Oem unlock etmedigin icin cihaz brick olmus yahut sd kart hatalıydı, veya rom uyumsuz vesaire uzar gider.
Cihazı fastboot yazısındayken,
bilgisayara bağlayıp Cmd ekranından bir onceki verdigim kodu yazar mısın ?
vol1237 - #42
fastboot oem edl yazdım, waiting for device yazısı geldi.
kardeşim eğer sürekli siteye giriş yaparsan eğer sana haber veririm ben bi arkadaşa verdim telefonu yapacaz falan dedi eğer yaparsa nasıl yaptığını öğrenirsem sanada söylerim
İllegal arkadasimiz saolsun Allah ondan razi olsun bu ârada paradox kardesim ben kitkati yukledim ancak telefonda donmalar oluyo stock rom orjinaldi degilmi veya neden yapar bu kasmalari
İllegal arkadasimiz saolsun Allah ondan razi olsun bu ârada paradox kardesim ben kitkati yukledim ancak telefonda donmalar oluyo stock rom orjinaldi degilmi veya neden yapar bu kasmalari
Cihazınıza yüklediğiniz uygulamaların güncel sürümleri artık daha çok donanım istiyorlar.
Bu nedenle sorun yaşıyor olabilirsiniz.
Mümkünse kulladığınız uygulamaların Lite sürümlerini kullanınız.
Merhaba arkadaşlar Bende General mobile Elit var ve şuan uzerinde 4.4.2 yüklü çekirdek sürümü 3.4.0-svn464 var benim sorunum su telefonda donmalar ve kasmalar oluyor bazende arayan kişi ekranda çıkmıyor telefon çalıyor ama kimin aradıgı belli olmuyor bu yazılımsal hatamıdır ayrıca yukarda söyledigim sürüm ve cekirdek sürümün daha güncel versiyonu varmı yada ben stok rom atabilirmiyim 4.4.2 yuklu oldugu halde belki stok rom atarsam yeniden bazı şeyleri düzelir diye düşünüyorum bu konuda bana bilgi verirseniz sevinirim tşklerimi suanarım şimdiden..
Merhaba arkadaşlar Bende General mobile Elit var ve şuan uzerinde 4.4.2 yüklü çekirdek sürümü 3.4.0-svn464 var benim sorunum su telefonda donmalar ve kasmalar oluyor bazende arayan kişi ekranda çıkmıyor telefon çalıyor ama kimin aradıgı belli olmuyor bu yazılımsal hatamıdır ayrıca yukarda söyledigim sürüm ve cekirdek sürümün daha güncel versiyonu varmı yada ben stok rom atabilirmiyim 4.4.2 yuklu oldugu halde belki stok rom atarsam yeniden bazı şeyleri düzelir diye düşünüyorum bu konuda bana bilgi verirseniz sevinirim tşklerimi suanarım şimdiden..
Cihazınızda saf Android mi yüklü,
Geçenlerde farklı marka ve modelli bir cihazda, bahsettiğiniz soruna benzer bir sorun yaşayan birini görmüştüm.
Cihazda Google'ın kendi Telefon ve Kişiler uygulaması yüklüydü ve bazı aramalarda arayan kimliği çıkmıyordu.
Biraz kurcaladım, telefon oldukça yavaş çalışan düşük donanımlı bir cihazdı ve az önce bahsettiğim uygulamalar cihaza ağır geliyordu.
Sanırım sorunun kaynağı da buydu.
Cihazınıza Stock Rom yükleyebilirsiniz.
Bunun için bir engel yok.
Cihazınızın yazılımları ve yükleme şekilleri forumumuzda mevcut.
Kolay gelsin.