Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
General Mobile e-Tab 10 Rom Kocaeli BOE 14.05.2013
General Mobile e-Tab 10 Rom Kocaeli BOE 14.05.2013
Paradox - #1
General Mobile e-Tab 10 Kocaeli
BOE
14.05.2013
Orijinal Rom
Sunum Mobil Kulüp'e aittir. Buradan alıntı yapacakların kaynak belirtmeleri gerekmektedir.
Sunum içeriği: General Mobile e-Tab 10 Rom Kocaeli BOE 14.05.2013
Yazılım Yükleme Aracı
Sürücüler
ÇÖZÜMPC_DİLOVASI - #2
rom için teşekkür ederim fakat nasıl kurulacak ve tüm etab 10 ları destekliyormu zira iki çeşit üretildi
ÇÖZÜMPC_DİLOVASI - #3
deneme yanılmayla buldum paylaşayım;
cihazın pil seviyesi mutlaka %50 altında olmamak şartıyla başlayın kuruluma..
1: önce ses artırma tuşuna basılı tutun bırakmayın
2: pc ye takılı olan usb kablonuzu tablete takın
3 bilgisayarınız algıladıktan sonra ses kısma tuşunu bırakın
4:tanımlanmamış aygıt olarak görünen cihazınızın size verilen şıkıştırılmış klasördeki sürücü klasörünü seçin ve sürücüyü güncelleyin kurun
5:eğer bilgisayarınıza win7 ise size sürücünüzün uyumsuz olabileceği hatasını yinede kur diyerek geçin
6:batchtool dan algıladığında port ibaresinin rengi değişecektir sonra en altta upgrade butonunna basın tahmini 2 dk kurup bitirecektir herkese kolay gelsin
cihazın pil seviyesi mutlaka %50 altında olmamak şartıyla başlayın kuruluma..
1: önce ses kısma tuşuna basılı tutun bırakmayın
2: pc ye takılı olan usb kablonuzu tablete takın
3 bilgisayarınız algıladıktan sonra ses kısma tusunu bırakın
4:tanımlanmamış aygıt olarak görünen cihazınızın size verilen şıkıştırılmış klasördeki sürücü klasörünü seçin ve kurun
5:eğer bilgisayarınıza win 7 ise size sürücünüzün uyumsuz olabileceği hatasını yinede kur diyerek geçin
6:batch tool dan algıladıpında port ibaresinin rengi değişecektir sonra en altta upgrade butonunna basın tahmini 2 dk kurup bitirecektir herkese kolay gelsin
ELINIZE EMEGINIZE SAGLIK USB GORMYENLER SES KISMA VE SES ACMA TUSUNA AYNI ANDA BASILI TUTP USB KABLOSUNU TAKSINLAR PC GORUYOR O SEKILDEDE.BEN ATTIM ROMU ACILDI TABLET KOLAY GELSIN
ELINIZE EMEGINIZE SAGLIK USB GORMYENLER SES KISMA VE SES ACMA TUSUNA AYNI ANDA BASILI TUTP USB KABLOSUNU TAKSINLAR PC GORUYOR O SEKILDEDE.BEN ATTIM ROMU ACILDI TABLET KOLAY GELSIN
merhaba bilgilendirme ve de rom için teşekkur ederim , bu tableti acılışta kocaeli belediyesi cıkmadan normal bir tabletmiş gibi acılma şansı durumu varmıdır ? şimdi den teşekkur ederim kolay gelsin.
coban32 - #18
Android romlarının açılış logo ve sesleri değiştirilebiliyor müsait bir zaman bulursak yapabiliriz.
Cihazınızın yazılım yükleme işleminden önceki durumu hakkında bilgi verebilir misiniz?
Ayrıca, yazılım yükleme işlemi için konuya yazılan yorumları okumanız faydalı olacaktır.
Cihazınızın yazılım yükleme işleminden önceki durumu hakkında bilgi verebilir misiniz?
Ayrıca, yazılım yükleme işlemi için, konuya yazılan yorumları okumanız faydalı olacaktır.
Yazılım yükleme işlemini bilgisayar üzerinden yapmanız gerekmektedir.
Konuya yazılan yorumlarda kurulum açıklaması mevcut.
Takıldığınız bir yer olursa, nasipse yardımcı olmaya çalışırız.
Yazılım yükleme işlemini bilgisayar üzerinden yapmanız gerekmektedir.
Konuya yazılan yorumlarda kurulum açıklaması mevcut.
Takıldığınız bir yer olursa, nasipse yardımcı olmaya çalışırız.
Teşekkürler. Ben romu tablet çok donduğu için yapıyorum ve güncellenmesi için doğru şekilde yaparsam en azından donma sorunu düzelir mi? Ve internetten rom atma aşamalarını izledim pc ye farklı programlar da indiriyorlar benim indirmem gerekir mi?
Öncelikle tabletinize yazılım yükleyebilmeniz için Microsoft Windows 7 işletim sistemli bir bilgisayara ihtiyacınız olduğunu belirtmeliyim.
Sizin tabletinizin bilgisayar sürücüleri ne yazık ki Microsoft Windows 10 işletim sistemi ile uyumsuz.
Aksi halde çok uğraşırsınız.
Daha sonra yazılım yükleme işlemini aşağıda gösterildiği gibi yapabilirsiniz.
İşlemler aynı.
Öncelikle tabletinize yazılım yükleyebilmeniz için Microsoft Windows 7 işletim sistemli bir bilgisayara ihtiyacınız olduğunu belirtmeliyim.
Sizin tabletinizin bilgisayar sürücüleri ne yazık ki Microsoft Windows 10 işletim sistemi ile uyumsuz.
Aksi halde çok uğraşırsınız.
Daha sonra yazılım yükleme işlemini aşağıda gösterildiği gibi yapabilirsiniz.
İşlemler aynı.
Bilgisayar ortamında imkansız diye bir şey yoktur.
Sürücüler uygun hale getirilebilir.
Daha sonra da bu sürücüler, Sürücü İmzası Zorlaması devre dışı bırakılarak yüklenebilir.
Çok uğraştırır ama yapılabilir.
Ayrıca Sanal Makine üzerine kurulan bir sistemle de yükleme yapılabilir.
Bu da çok uğraştırır ama yapılabilir.
Kurulmayan CD üzerinden çalışan bir işletim sistemi ile de yazılım yüklenebilir.
Aslında bir çok yol var ama anlatmaya takatım yok.
selam herkese
bende de bu tabletten var ve bu işlemleri yaptım lakin tabletin dahili hafızası 2 gb görünüyor.
Ve nand flash adında bir hafıza alanı oluştu o da 11 gb görünüyor.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
selam herkese
bende de bu tabletten var ve bu işlemleri yaptım lakin tabletin dahili hafızası 2 gb görünüyor.
Ve nand flash adında bir hafıza alanı oluştu o da 11 gb görünüyor.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Eski cihazların çoğunda durum böyle.
Uygulama yüklemek için 1 veya 2 GB'lık bir alan ayrılıyor.
Örneğin bakınız burada bir örnek mevcut.
Diğer alan ise SD Kart bölümü olarak görünüyor.
General mobile tab 10 model cihaz acılmıyor ve donmuş şekilde Cihazın bilgisayara bağladım ve driverini güncellemek istediğimde sürücü bulunmadı hatası veriyor farklı drver de denedim aynı hatayı alıyorum yardımcı olabilecek var mı ?
General mobile tab 10 model cihaz acılmıyor ve donmuş şekilde Cihazın bilgisayara bağladım ve driverini güncellemek istediğimde sürücü bulunmadı hatası veriyor farklı drver de denedim aynı hatayı alıyorum yardımcı olabilecek var mı ?
O zaman sorun yaşamamanız lazım.
İndirdiğiniz driver dosyalarını nasıl yüklüyorsunuz?
Aygıt yöneticisinde ilgili aygıta tıklayıp sürücü yükleme işlemini manuel olarak yapmayı denediniz mi?
MoBiLcEp - #57
merhaba seneler sonra konuyu hortlatıyorum windoms 10/ 64bit drayvır gerekli işlem windoms 7 yapılmış 10 için eksik drayvır nasıl temin edebillirim
Ustam Gerçekten Uzun Zamandır Rom Arıyordum,Hatta Bir Tane Sürücü İçin Bilgisayarıma Windows 7 Yükledim.Sonunda Sizi Buldum,Deneyeceğim İnşallah Olur Yapacak Arkadaşlarada Kolay Gelsin!
TVC Yan Hesap - #63
Ustam,Herşeyi Yaptım Fakat USB Driver i İndirirken Windows 7 de Bu Sürücü Buy Cihaz İçin Öngörülmemiş Benzeri Bir Hata Çıkıyor Ne Yapmalıyım
N1NKMehmet - #64
bende en iyi sürücüler zaten yüklü diyor romu kuramıyorum