q fil ile tarafımca denenmiştir.atarken nvm yada baseband ucarsa sorumluluk size aittir..
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Linki kaldırır mısınız veya kaynak belirtir misiniz? Forumumuzdan almışsınız.
Yetkililerden yanıt bekliyorum.
Keşke cihazın test point noktasınıda verseydin arkadaşım. O zaman inanırdık, bu yazılımı tarafınca denediğini.
Burada olduğu gibi her forumda olan, ben buldum, benim, ben yaptım, denedim oldu, yükledim açıldı gibi, o kadar çok kirli bilgi varki. Kopyala yapıştır yapıp, bunu ben hazırladım, ben kodladım diyen klavye yalancıları var. Mesela yukarıdaki diğer arkadaş gibi, "Linki kaldırır mısınız veya kaynak belirtir misiniz? Forumumuzdan almışsınız. " laflar eden kişilerde var. Babasının malı ya, kendi kodladı, kendi yazdı. Lafı uzatmayayım. Bu yazılımları denedim deyip te bir sürü insanın cihazını perte çıkaran sorumsuzlar var. Yukarıdaki alaycı şüphelenmem o yüzdendi. Sizde zannedersem beni yanlış anladınız.Burası birilerinin birilerini bir şeylere inandırması için değil, bilgi paylaşımı için var.
Burada olduğu gibi her forumda olan, ben buldum, benim, ben yaptım, denedim oldu, yükledim açıldı gibi, o kadar çok kirli bilgi varki. Kopyala yapıştır yapıp, bunu ben hazırladım, ben kodladım diyen klavye yalancıları var. Mesela yukarıdaki diğer arkadaş gibi, "Linki kaldırır mısınız veya kaynak belirtir misiniz? Forumumuzdan almışsınız. " laflar eden kişilerde var. Babasının malı ya, kendi kodladı, kendi yazdı. Lafı uzatmayayım. Bu yazılımları denedim deyip te bir sürü insanın cihazını perte çıkaran sorumsuzlar var. Yukarıdaki alaycı şüphelenmem o yüzdendi. Sizde zannedersem beni yanlış anladınız.
Maşallah dosyayı kendileri üretmişler telefonu üreten adam bu kadar peşine düşmüyordur![]()