Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HI-LEVEL HLV-T9701W Rom
HI-LEVEL HLV-T9701W Rom
Paradox - #1
HI-LEVEL HLV-T9701W Rom
Sunum Mobil Kulüp'e aittir. Buradan alıntı yapacakların kaynak belirtmeleri gerekmektedir.
Uyarı:
Bu cihaz aynı marka ve model olmasına rağmen,
Farklı üretim bantlarında farklı donanımlarla üretilmiştir.
Örneğin:
Ocak ayında üretilen model, X dokunma paneli ile,
Haziran ayında üretilen model ise Y marka dokunma paneli ile üretilmiştir.
Bu durumda ne yazık ki,
Zaman zaman yazılım uyuşmazlıkları yaşanabilmektedir.
Donanım değişkenleri bazen dokunma paneli, bazen WiFi,
Bazende başka bir donanım bileşeni olabilmektedir.
Paylaşılan yazılımlar bu cihazın orijinal yazılımıdır.
Paylaşılan yazılımları deneyerek, cihazınız için en uygun olanını seçebilirsiniz.
Sunum içeriğinde,
Cihazın orijinal yazılımları vardır. Sunum içeriğinde 4 adet yazılım bulunmaktadır.
HI-LEVEL HLV-9701W Rom
HI-LEVEL HLV-9701W C2005 Rom
HI-LEVEL HLV-9701W C2015 Rom
HI-LEVEL HLV-9701W CSID130B Rom
Hı level T801 model 8'' stock ROM açtı fakat dokunmatik ters yönde çalışıyor,build.prop uğraştım ama olmadı,aynı roma değişiklik yapılırsa kullanılabilinir mi
Hı level T801 model 8'' stock ROM açtı fakat dokunmatik ters yönde çalışıyor,build.prop uğraştım ama olmadı,aynı roma değişiklik yapılırsa kullanılabilinir mi
hi-level t9702w model tabletim var orjinal sitedeki rom u yükledim çalışmadı. Forum sitesindekileride denedim fakat olmadı. Çalışan tam rom arıyorum. Bu konuda yardımcı olacak kimse var mı
hi-level t9702w model tabletim var orjinal sitedeki rom u yükledim çalışmadı. Forum sitesindekileride denedim fakat olmadı. Çalışan tam rom arıyorum. Bu konuda yardımcı olacak kimse var mı
tablet e t801 rom yükleniyor tablet açılıyor fakat ekran ters çalışıyor forum daki ekran değiştirme ayarlarını denedim fakat bir çözüm olmadı bununla ilgili yapılacak bir başka bir çözüm var mı
tablet e t801 rom yükleniyor tablet açılıyor fakat ekran ters çalışıyor forum daki ekran değiştirme ayarlarını denedim fakat bir çözüm olmadı bununla ilgili yapılacak bir başka bir çözüm var mı
linkte verdiğiniz rom yüklendi fakat ekran ayarları çalışmıyor.. tersi işlem yapıyor ve birde ekran boyutları uyuşmuyor..
ben hi level t801 romunu da yüklediğimde aynı işlem oluyor..ekran ters işlem çalışıyor..
başka önerebileceğiniz rom var mı?
şimdiden çok teşekkür ederim..
linkte verdiğiniz rom yüklendi fakat ekran ayarları çalışmıyor.. tersi işlem yapıyor ve birde ekran boyutları uyuşmuyor..
ben hi level t801 romunu da yüklediğimde aynı işlem oluyor..ekran ters işlem çalışıyor..
başka önerebileceğiniz rom var mı?
şimdiden çok teşekkür ederim..
merhaba konunun üzerinden yıllar geçmiş fakat yine de yazmak istedim.
HLV-T9701 modeli olan tabletim için sitenizde ki tüm romları yükledim fakat hepsi açılış ekranında ters bir şekilde takılı kaldı farklı markaların romlarını yüklediğimde ise açıldı fakat dokunmatik ters çalıştı