Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İndirme bağlantısı yenilenmiştir.
Lütfen tekrar kontrol ediniz.
ilyasalt - #4
Merhaba yazılımı sorunsuz yükledikten sonra ekran karardı cihaz arka planda calışıyor fakat ekran gelmiyor üç kere daha yazılım yükledim drğişen olmadı fikirlerinizi bekliyorum anakart numarası s80r rev:2.1 b
Merhaba yazılımı sorunsuz yükledikten sonra ekran karardı cihaz arka planda calışıyor fakat ekran gelmiyor üç kere daha yazılım yükledim drğişen olmadı fikirlerinizi bekliyorum anakart numarası s80r rev:2.1 b
Cihazınızın ekranında bir sorun yoktu değil mi?
Cihazınızı açtıysanız, flex kablolar yerinden oynamış olabilir, onları kontrol etmeniz faydalı olacaktır.
Belki de cihazın aynı marka ve model olmalarına rağmen farklı versiyonları mevcuttur.
Olmazsa, bir de
Cihazınızın ekranında bir sorun yoktu değil mi?
Cihazınızı açtıysanız, flex kablolar yerinden oynamış olabilir, onları kontrol etmeniz faydalı olacaktır.
Belki de cihazın aynı marka ve model olmalarına rağmen farklı versiyonları mevcuttur.
Olmazsa, bir de
İlk gönderdiğiniz linki indiriyorum olmazsa bu yazılımıda deneyeceğim yazılımlar cihaza uyarsa açılış yazısını hometech olarak değiştirebilirmiyim tekrar yardımınız için çok tesekkür ediyorum
İlk gönderdiğiniz linki indiriyorum olmazsa bu yazılımıda deneyeceğim yazılımlar cihaza uyarsa açılış yazısını hometech olarak değiştirebilirmiyim tekrar yardımınız için çok tesekkür ediyorum
Bu cihazla ilgili daha önce bir kaç defa arama yapmışım, şimdi tekrar arama yaptım ama ne yazık ki işe yarar bir şey bulamadım.
Bu sorunu daha önce burada bulunan konuda da çözmeye çalışmışız ama ne yazık ki şimdiki gibi sonuçsuz kalmış.