Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hometech Pro Tab 7 Driver
Paradox - #1
Sunum Mobil Kulüp'e aittir. Buradan alıntı yapacakların kaynak belirtmeleri gerekmektedir.
Hometech Pro Tab 7 Driver indirme linki: (Beklemek ve hız limiti yok.)
Hash Kontrolü Nasıl Yapılır?
HashTab programını bilgisayarınıza yükleyiniz, daha sonra dosyanın üzerinde Sağ Tuş/Özellikler seçeneğini seçiniz. Dosya Hash'leri sekmesini kontrol ediniz.
İndirdiğiniz dosyaları klasöre çıkartırken hata alıyorsanız:
Bağlantıları yenilemek beş saniyemi almazdı ama konuşma tarzınızı beğenmediğim için bağlantıları yenilemiyorum.
Üç yıl önce açılan konunun bağlantılarının kırılması elbette normal.
Belli ki nezaketten yoksun kaba saba bir insansınız.
Sizin gibi birine yardımcı olmak istemiyorum.
Bağlantıları yenilemek beş saniyemi almazdı ama konuşma tarzınızı beğenmediğim için bağlantıları yenilemiyorum.
Üç yıl önce açılan konunun bağlantılarının kırılması elbette normal.
Belli ki nezaketten yoksun kaba saba bir insansınız.
Sizin gibi birine yardımcı olmak istemiyorum.
Ne yapmak istediğinizin farkında mısınız?
Yanılmıyorsam bu cihaz Microsoft Windows işletim sistemli.
Yapmaya çalıştığınız şey, iki adet masaüstü bilgisayarı USB ile birbirine bağlamaya çalışmak.
Ne yapmak istediğinizin farkında mısınız?
Yanılmıyorsam bu cihaz Microsoft Windows işletim sistemli.
Yapmaya çalıştığınız şey, iki adet masaüstü bilgisayarı USB ile birbirine bağlamaya çalışmak.
Evet cihazda windows 8.1 var. Tableti PC'ye USB ile bağladığımda sadece şarj almaya başlıyor. Tablet ve diski PC tarafından görülmüyor. İnternette araştırma yaptığımda, bu durumu bir kaç kişinin daha yaşamış olduğunu gördüm; ama nedeni ile ilgili bilgi yazılmamış.
Tablette windows dolayısıyla, hem hafıza az kalmış hem de EBA'da filan çok kasıyor ve donma yapıyor. Bu nedenle android yüklemek istiyorum.
Evet cihazda windows 8.1 var. Tableti PC'ye USB ile bağladığımda sadece şarj almaya başlıyor. Tablet ve diski PC tarafından görülmüyor. İnternette araştırma yaptığımda, bu durumu bir kaç kişinin daha yaşamış olduğunu gördüm; ama nedeni ile ilgili bilgi yazılmamış.
Tablette windows dolayısıyla, hem hafıza az kalmış hem de EBA'da filan çok kasıyor ve donma yapıyor. Bu nedenle android yüklemek istiyorum.
Bu cihaza Android işletim sistemi yükleyebilmeniz için, cihazınıza bu işi yapmanıza imkan tanıyacak,
Cihazınızla uyumlu bir Bios yüklemeniz gerekmektedir.
Bahsettiğim Bios dosyasını nereden ve nasıl bulursunuz hiç bir fikrim yok, lakin bulamazsanız, istediğiniz şeyi yapamazsınız.
Ayrıca, bu işlem oldukça risklidir ve cihazınızı geri dönüşü mümkün olmayan bir şekilde bozabilirsiniz.
Konuyla ilgili olarak Hometech ile görüşmeniz faydalı olacaktır.
İhtiyacınız olan dosyalar varsa onlarda vardır, yoksa da, eğer isterlerse üreticiden kolay bir şekilde temin edebilirler.
Diğer bir senaryo ile diyelim ki Bios'unuz bu iş için uygun, bu defa da muhtemelen sürücü sorunları yaşarsınız.
Dokunma Paneli, WiFi ve Sensörler size sorun çıkartabilir.
earostt - #10
@Paradox Abi rica etsem pro tab 7 için driverları yükleyebilir misin? 2. El almıştım meraktan flashtan başka Windows yazılımları yükledim. Win10, win 8.1, prime os. Ama hiçbirinde wifi dokunmatik sensör vb şeyler çalışmıyor. İnternetten bulduğum driverlar da işe yaramadı. Acaba bir şeyi yanlış mı yapiyorum bilemedim. Servisine de pek güvenemedim 20 iş günü yazıyor zaten yazılımları veremeyiz biz parayla atıyoruz dediler. Eğer elinde varsa atabilirsin çok sevinirim.