- 19 Ağu 2017
- 22
- 19
- 3
- 22
Reboot bootloader yaptığımda HTC logosu geliyor ve öylece kalıyor.Unlock yapmak için de fastboot menüye girmek gerek,fastboot menü açılmadan unlock imkansız değilmi?
Reboot bootloader yaptığımda HTC logosu geliyor ve öylece kalıyor.Unlock yapmak için de fastboot menüye girmek gerek,fastboot menü açılmadan unlock imkansız değilmi?
Attığım konuda gerekli açıklamalar var.Driverları kurdum ve fastboot dosyasını indirdim.Fastboot moda nasıl alıcam?
Attığınız konu direk unlockla ilgili.Fastboot moduna nasıl alacağıma dair bir bilgi yok.Attığım konuda gerekli açıklamalar var.
Pardon yanlış atmışım htc bölümünün içinde adb komutları var htc cihazları için oraya bakın. Bulamazsanız bulur atarım.Attığınız konu direk unlockla ilgili.Fastboot moduna nasıl alacağıma dair bir bilgi yok.
SD kartda dosya ismini değiştirmemişim.Şimdi değiştirip ses kısma ve power tuşları ile yapmaya çalışıcam.Eğer olmazsa adb komutları deniyicem
Araştıralım bakalım bu cihaza başka nasıl yazılım yüklemesi yapılır. Konuya bilgi atarım.Ses kısma ve power tuşları ile fastboot moda geçemedim ve yüklenme olmadı.Komut satırından fastboot reboot-bootloader yazdım ama waiting for device diyerek takılı kaldı.(USB Debugging açık ve PC'ye Media Device(MTP) gibi bağlandı.
Muhtemelen bu cihazlarda fastboot menü yok. Farklı şekilde yazılım yüklemesi yapılıyor çünkü custom rom bakmak gerek. Şimdi bir araştırma yapıp konuya yazacağım.Yazılımı kurdum ama yeni bir şey olmadı.Fastboot menü yine açılmıyor.
Ayarlar-> Güç seçenekleri bölümüne gidin ve Hızlı önyüklemeyi devre dışı bırakın.Yazılım yüklemesini atdığınız video ile yaptım fakat unlock için fastboot menü gerek
Öyle bir seçenek mevcut değil.
Linklerin hepsi kırık 12 sayfa gittim işime yarar bişey bulamadım(((