silivriserdar Çalışkan üye Yasaklı üye 23 Ara 2016 4,452 3,507 163 41 3 Mar 2018 #22 ibqcvk' Alıntı: abi görebilsin mi yazayım mı Genişletmek için tıkla ... Gördüm kardeşim. Burada bulunan konuda tüm gerekli herşeyi yazdım. O konu altından devam edelim.
ibqcvk' Alıntı: abi görebilsin mi yazayım mı Genişletmek için tıkla ... Gördüm kardeşim. Burada bulunan konuda tüm gerekli herşeyi yazdım. O konu altından devam edelim.
T tanerf Yeni üye Kayıtlı üye 11 Haz 2018 2 1 3 37 22 Haz 2018 #23 symbazz' Alıntı: Dokunmatikte herhangi bir sorun yaşıyormusunuz. Genişletmek için tıkla ... Serdar usta benimki bu şekilde bazende tuğla modu na gecio power tuşuna uzun basınca tekrar gelir ısınıp donuo ve tekrar kapanio
symbazz' Alıntı: Dokunmatikte herhangi bir sorun yaşıyormusunuz. Genişletmek için tıkla ... Serdar usta benimki bu şekilde bazende tuğla modu na gecio power tuşuna uzun basınca tekrar gelir ısınıp donuo ve tekrar kapanio
Paradox Çalışkan üye Yönetici Kurucu Moderatör 22 Ara 2016 14,563 5,674 163 www.yavuzcakar.com 23 Haz 2018 #24 tanerf' Alıntı: Serdar usta benimki bu şekilde bazende tuğla modu na gecio power tuşuna uzun basınca tekrar gelir ısınıp donuo ve tekrar kapanio Genişletmek için tıkla ... Cihazınız da fiziksel bir sorun var gibi görünüyor. Cihazınızı en yakın teknik servise götürmeniz yararınıza olacaktır.
tanerf' Alıntı: Serdar usta benimki bu şekilde bazende tuğla modu na gecio power tuşuna uzun basınca tekrar gelir ısınıp donuo ve tekrar kapanio Genişletmek için tıkla ... Cihazınız da fiziksel bir sorun var gibi görünüyor. Cihazınızı en yakın teknik servise götürmeniz yararınıza olacaktır.
K kemanci_61 Yeni üye Kayıtlı üye 14 May 2021 1 0 1 39 14 May 2021 #25 symbazz' Alıntı: Dokunmatikte herhangi bir sorun yaşıyormusunuz. Genişletmek için tıkla ... Aynı arıza bende var dokunmatik sürekli kasıyor, donuyor
symbazz' Alıntı: Dokunmatikte herhangi bir sorun yaşıyormusunuz. Genişletmek için tıkla ... Aynı arıza bende var dokunmatik sürekli kasıyor, donuyor