Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HTC One X9U IMEI Repair
HTC One X9U IMEI Repair
Aydar - #1
mrb arkadaşlar elimde şuan htc x9u var imei repair yardmı xtc2clıp elimde var
Cihazınız s off olduğu için box olmadan da imei yazmak mümkündür. Cihazı ilk önce unlock yapın. Unlock nasıl yapılacağı htc bölümünde bizzat anlattım. Unlock yapılınca telefon sıfırlanır bilginiz olsun.
Cihaz unlock olduktan sonra uygun bir twrp yükleyip twrp den süper su yükleyin. cihaz root olacak. Sonra adb komutu ile imei yazmak mümkün. Siz cihazı unlock yapın gerisi kolay.
Cihazınız s off olduğu için box olmadan da imei yazmak mümkündür. Cihazı ilk önce unlock yapın. Unlock nasıl yapılacağı htc bölümünde bizzat anlattım. Unlock yapılınca telefon sıfırlanır bilginiz olsun.
Cihaz unlock olduktan sonra uygun bir twrp yükleyip twrp den süper su yükleyin. cihaz root olacak. Sonra adb komutu ile imei yazmak mümkün. Siz cihazı unlock yapın gerisi kolay.
bulunan konudan devam edin. Bunu denedikten sonra mesaj olumlu yada olumsuz dönersen duruma göre başka yöntemlerde var. Bu arada sizin cihazın işlemcisi mt6795 modem dosyası olarak bunu indirin öyle deneyin.
İşlem için Box veya Dongle lazım sanırım.
Bu durumda cihazınızı bir teknik servise götürmeniz faydalı olacaktır.
saido1519 - #39
Merhaba abi ben konuya daha önceden yazmıştım dediğiniz gibi bir telefoncuya götürdüm atmışlardı , ama yeniden kapandı şuanda UNLOCKED VE S-OFF YAZIYOR İMEİ ATMAK MÜMKÜNMÜ ÇÜNKÜ YAPILMASI İÇİN ŞEHİRDIŞINDA GÖNDERMİŞTİM