Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Edit: sorunu çözdüm arkadaşlar ilk önce sim kart taktım ve baktım arama yaptım herşey normal. Sonra framaroot.apk ile root yaptım. Sonra google Play'den chamelephone indirdim ve imei yazdım açtım kapattım imei düzeldi.
Burda da ilk maddeyi yazdigimda oyle bisey yok diyor sanirim .
Box değişik bi uygulama onu kullanmadim daha once . Biraz baktim fazla anlamadim dogrusu
Huawei oldugu için mi sorun olusturuyorki efs dosyasi
kardeş benim huawei çökmüştü hoawei logosu bile gelmiyordu sadece titreyip kapanıyordu . zar zor yaptım (Bir de telefoncuya vermiştim yapamadı geri gönderdi bu arada ) sonra kendi kafamdan bişeyler denedim ve telefonu açmayı başardım. ama baktıgımda geçersiz imei ile karşılaştım stock romu. Şimdi telefonu satsam mesela formattan sonra gidebilen imei hiç bir işe yaramaz .
Peki kardeş sen huaweinin imei kayıtlı oldugu dosyayı biliyormusun ?
mesela samsung cihazlarda EFS dosyası var HEX EDİTÖR ile hallediyorlar kalıcı İMEİ.
Bundada EFS dosyası gibi kayıtlı oldugu yeri biliyormusun ?
Peki kardeş sen huaweinin imei kayıtlı oldugu dosyayı biliyormusun ?
mesela samsung cihazlarda EFS dosyası var HEX EDİTÖR ile hallediyorlar kalıcı İMEİ.
Bundada EFS dosyası gibi kayıtlı oldugu yeri biliyormusun ?
Bir de şu sitedeki program çalisti. Cmd işlemli program. İmei yazinca cok sevindim oh be dedim . tabi reset atmak lazimdi
Reset atinca bu da gidiyor . Parali programlar var volcano sigma key HCU client furious gold vb vb . Bunlarla yapilacagina inaniyorum ama fiyatlarda baya yuksek
Bir de şu sitedeki program çalisti. Cmd işlemli program. İmei yazinca cok sevindim oh be dedim . tabi reset atmak lazimdi
Reset atinca bu da gidiyor . Parali programlar var volcano sigma key HCU client furious gold vb vb . Bunlarla yapilacagina inaniyorum ama fiyatlarda baya yuksek
Verdiğim programın hata vermesinin sebebi var. Sürücüleri doğru yükleyememiş olabilirsiniz. Verdiğim modem dosyaları, kendim uğraşarak cihazın romundan ayıkladığım dosyalardır. Keza Maui programı zaten en son sürüm. Tekrar uğraşın derim size. Sürücüleri kaldırıp tekrar yükleyin.
SP Flash toolda DA DL seçeneğini işaretleyin ki imei silinmesin. Yüklemede hata alırsanız aşağıda verdiğim preloaderı yükleme yaparken yazılım içindeki ile değiştirip yükleyin.
SP Flash toolda DA DL seçeneğini işaretleyin ki imei silinmesin. Yüklemede hata alırsanız aşağıda verdiğim preloaderı yükleme yaparken yazılım içindeki ile değiştirip yükleyin.
Ucuz Anakart satan biyer biliyormusunuz Bi tane daha var huawei . Sadece titriyor . Pc hiç görmüyor . Dolayısıyla yükleme felan başlamıyor. Sanırım anakart gidik
Ucuz Anakart satan biyer biliyormusunuz Bi tane daha var huawei . Sadece titriyor . Pc hiç görmüyor . Dolayısıyla yükleme felan başlamıyor. Sanırım anakart gidik
Titreme varsa flash arızalıdır. Facebookta grup arattırın. Cep ve tablet tamiri üzerine. Bu tarz gruplarda ihtiyacınız olan parçaları satanları bulabilirsiniz.
Titreme varsa flash arızalıdır. Facebookta grup arattırın. Cep ve tablet tamiri üzerine. Bu tarz gruplarda ihtiyacınız olan parçaları satanları bulabilirsiniz.
Senin bildiğin varmı Bu telefon hakkında araştırma yaptıgımda 3 5 tane sayfadan başka birşey çıkmıyor onlarda da nerdeyse hepsi aynı şeyi yazıyor artık aynı şeyleri okumaktan sıkıldım:tonguewink::tonguewink:
Senin bildiğin varmı Bu telefon hakkında araştırma yaptıgımda 3 5 tane sayfadan başka birşey çıkmıyor onlarda da nerdeyse hepsi aynı şeyi yazıyor artık aynı şeyleri okumaktan sıkıldım:tonguewink::tonguewink: