Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese iyi günler. Benim şöyle bir sorunum var. Telefona imei atıldı fakat 1 gün sonra şebeke gitti tekrar gelmedi. 1 gün boyunca herhangi bir sıkıntı olmadı. Daha sonra tekrar qcn ile imei değiştirdim ama olmadı. En baştan imei atmak durumunda kaldık. 2. imei atışımızdan yine 1 gün boyunca herhangi bir sıkıntı olmadı ama sonra şebeke tekrardan gitti. imei duruyor ama şebeke yok olarak gözüküyor. Bunun sebebi nedir bilen ya da düzeltebilecek, yardım edebilecek birisi var mı?
telefon bana imei atılmış olarak geldi ben de kendi telefonumun imeisini atacakken backup almadan yaptım salak gibi bulduğum bir iki qcn ile denedim olmadı hatta bazılarında hattı bile agılamadı. düzgün qcn nerden bulurum
telefon bana imei atılmış olarak geldi ben de kendi telefonumun imeisini atacakken backup almadan yaptım salak gibi bulduğum bir iki qcn ile denedim olmadı hatta bazılarında hattı bile agılamadı. düzgün qcn nerden bulurum
Arkadaşlar merhaba imei repair yaptım ilk gün rahat kulandım arama flen yapabilyordum. Bugün telefon kapandı sarja taktım açtım 4 5 dk sonra hat geldi fakat ne arama yapabilyorum ne arayanlar bana ulaşabiliyor yardımcı olurmusunuz
Selamın aleyküm arkadaşlar. Mi 9T Pro kullanıyorum yurtdışı. Telefoncuya IMEI attırdım telefonu kapatınca hat çekmiyor 3 - 4 saat sonra şebeke geliyor. Geliyor ama sıkıntılı çekiyor. Kapatınca tekrar hat çekmiyor aynı şekilde oluyor. Neden yapar yada başka telefoncuya attırsam düzelme ihtimali var mı?