M
minittinim
Misafir / Ziyaretçi
Moderatör tarafında düzenlendi:
Mrb arkadaşlar eline iphone 4 var icloud hata veriyor yardımınz için şimdiden Teşekküeler
Ekli dosyayı görüntüle 354
Her zaman sonuna kadar zorla iade ettigin zaman o musteri baska yerde islem yaptigi zaman artik hep oraya takılır tüm islemler icin de orayi tercih eder. Tavsiyehocam Teşekkürler cihazı iyade etim yardım için![]()
Acelesi olan müşteri ile hiç uğraşmam. Veririm cihazını gitsin. Sonuçta duvar boyaması yapmıyoruz öyle fırçayı boyaya sok çıkar olmuyor bu işler. Çok acele ile yapılan işlerde başım ağrıdı. O yüzden hiç uğraşmam eğer acelesi varsa gitsin. Ondan sonra birşey olduğu zaman 5 kuruş etmeyen cihaz dünyanın en güzel cihazı oluyor.tmm size katıliyorum ama müşteri yolcudur acelesi vardi 30dk bile süre vermedi?
serdar abi haklısın çekılmiyor wllahAcelesi olan müşteri ile hiç uğraşmam. Veririm cihazını gitsin. Sonuçta duvar boyaması yapmıyoruz öyle fırçayı boyaya sok çıkar olmuyor bu işler. Çok acele ile yapılan işlerde başım ağrıdı. O yüzden hiç uğraşmam eğer acelesi varsa gitsin. Ondan sonra birşey olduğu zaman 5 kuruş etmeyen cihaz dünyanın en güzel cihazı oluyor.
Acelesi olan müşteri ile hiç uğraşmam. Veririm cihazını gitsin. Sonuçta duvar boyaması yapmıyoruz öyle fırçayı boyaya sok çıkar olmuyor bu işler. Çok acele ile yapılan işlerde başım ağrıdı. O yüzden hiç uğraşmam eğer acelesi varsa gitsin. Ondan sonra birşey olduğu zaman 5 kuruş etmeyen cihaz dünyanın en güzel cihazı oluyor.