- 3 Ocak 2017
- 1,011
- 840
- 113
- 39
Arkadaşlar elimde iphone 6S Plus var. Logo ekranında kalıyor. Cihaza yeni batarya denendi. Sorun devam ediyor. Cihaz şarj alıyor ama itunes görmüyor. Size sorunun kaynağı ne olabilir?
Arkadaşlar elimde iphone 6S Plus var. Logo ekranında kalıyor. Cihaza yeni batarya denendi. Sorun devam ediyor. Cihaz şarj alıyor ama itunes görmüyor. Size sorunun kaynağı ne olabilir?
Hocam teşekkür ederim. Deneyeceğim. Fakat malzemeci ile aramız 1.2 km. O yüzden biraz daha serinliğin çökmesini bekleyeceğim. İftara yakın vakit geçsin diye soketi almaya giderim artıkŞarj soketini değiştirip öyle denemek gerek. Ben ilk önce böyle durumlarda iPhone için şarj soketi, batarya değiştirip deniyorum. Gene iTunes görmüyor veya hata veriyorsa iade ediyorum. Ama muhtemelen şarj soketi değiştikten sonra iTunes görecektir. Ondan sonrası artık eğer donanımsal bir sorun yoksa başka yazılımı yükler. Sonucu bende merakla bekliyorum.
Hocam teşekkür ederim. Deneyeceğim. Fakat malzemeci ile aramız 1.2 km. O yüzden biraz daha serinliğin çökmesini bekleyeceğim. İftara yakın vakit geçsin diye soketi almaya giderim artık![]()
Orjinal batarya ile bir dene. Soketide balata spreyi ile temizle.
Balata spreyi nedir yahu?
Kamyon mu tamir ediyorsunuz?
![]()
Amacı dışında çok kullanılan nadir maddelerden biridir. Elektronikte ve özellikle telefon tamir sektöründe çok sık kullanılmaya başladı. Bizde bu markayı kullanıyoruz. Kullanım alanı ekran sökümünde yapışkan ve silikon kalıntısı temizlemekten tutun, şarj soketi gibi kontakt yüzeylerde korozyonu ve küfü yağı pisliği temizlemeye birebir işe yarıyor. Soketleri tinerle temizlerseniz mesela azda olsa yağ kalıntısı bırakıyor. O da temassızlığa sebep oluyor. Bu spreyde o sorun çıkmıyor.
Eyvallah Üstad. Bunu öğrenmem iyi oldu.![]()
Amacı dışında çok kullanılan nadir maddelerden biridir. Elektronikte ve özellikle telefon tamir sektöründe çok sık kullanılmaya başladı. Bizde bu markayı kullanıyoruz. Kullanım alanı ekran sökümünde yapışkan ve silikon kalıntısı temizlemekten tutun, şarj soketi gibi kontakt yüzeylerde korozyonu ve küfü yağı pisliği temizlemeye birebir işe yarıyor. Soketleri tinerle temizlerseniz mesela azda olsa yağ kalıntısı bırakıyor. O da temassızlığa sebep oluyor. Bu spreyde o sorun çıkmıyor.
Eyvallah Usta, artık deneyip bulacağız ne sorun olup olmadığını