Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lazer Marka Tablet Rom İsteği
Lazer Marka Tablet Rom İsteği
silivriserdar - #1
Arkadaşlar bu ana karta ait yazılım arıyorum. 7" bir tablet. Recovery moda giriyor format atılınca format işlemi bitmiyor. Bekleme de kalıyor. Yazılımdan şüpheleniyorum.
Aynı cihaz benimki sadece beyaz. Orada verilen yazılımı yükledim. Normal yükledi ama dokunmatik hiç bir şekilde çalışmadı. Diğer naxa yazılımınıda yükledim onda da dokunmatik düzgün çalışmadı. Ana kartın daha büyük ve net bir resmini daha çekip paylaşacağım.
Aynı cihaz benimki sadece beyaz. Orada verilen yazılımı yükledim. Normal yükledi ama dokunmatik hiç bir şekilde çalışmadı. Diğer naxa yazılımınıda yükledim onda da dokunmatik düzgün çalışmadı. Ana kartın daha büyük ve net bir resmini daha çekip paylaşacağım.
Zar zor naxa nınd 7011 yazılımını yükledim ve kurdum. Ama ekran herhalde nınd 7011 cihazın 9" bu bendeki 7" olmuyor. Ekrana sığmıyor. Kamera çalışmıyor wifi çalışıyor. Bir tane buldum aynı işlemciye sahip yarın onu deneyeceğim.