çok değerli arkadaşlarım merhaba
öncelikle konumda emeği geçen özellikle
@AthenSlay3R hocama çok teşekkür ederim benim için z3x box lg aktivasyonu yaptırdı sağolsun herkese sonsuz teşekkürler. haftasonu hastaydım biraz kendime geldiğimde telefonla uğraştım. gölgelenmiş cihaz kimliğinin değiştirildiğini gördüm. cihaz anakartı orjinalde f600k bu sonradan oynanarak h900 yapılmış ve h900 rom atılmış denemeye değer diyerek f600k nougat rom indirdim ve z3x crackli programla atmayı denedim yüzde 99 a gelip takıldı yarım saat bekledikten sonra kadere 45 diyerek cihazı manuel olarak yeniden başlattım .. suprizz cihaz artık f600k oldu ve android 7.1 ile açıldı şimdiki sorun sim lock cihaz sim kilitli olarak açılıyor daha öncesinde yani yazılım atmadan önce nvm backup almıştım onu z3x ile tekrar cihaza yazdım cihaz 3g olarak açıldı. sorum şu değerli bilgilerinize ihtiyacım var. sağlam türkiye h960 bir cihazı olaran arkadaştan nvm dosyası rica etsek veya forumda olan varsa upload edebilirse kontrol etsek ve cihaza yazsak aceba cihaz 4g olarak çalışır mı?
edit: cihaza z3x ile f600k yazılımı attım fakat şimdi başka bir yazılım atmaya çalıştığımda laf protocol hatası veriyor neden olabilir?
edit 2: cihaza uppercut yazılımı vasıtası ile lgup programı ile tekrar f600k yazılımını attım şuan lte sorunsuz çalışıyor. benim problemim zaten lte çalışmamasıydı şuan sorunum çözüldü emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler .