Lütfen Yardım

Lütfen Yardım

zynpsrn zynpsrn - #1
Slm lar elimde casper t9w tablet var win 10 yüklü dokunmatik çalışmıyordu bende güncelleme vs yükledim birde diriver boster mi öyle bir programla sürücüleri güncelledim bu seferde pil ve ses gitti .Sizin siteden diriverleri indirdim ama yüklenmiyo zaten en iyisi var gibi yazı çıkıyor ders çalısmamız lazım ivedi yardım edermisiniz acaba ?
Paradox Paradox - #2
Önce cihazı fabrika ayarlarına sıfırlayınız.
Nasipse sonrasına sonra bakarız.
Tabletler için asla sürücü yükleme programlarını kullanmayınız.
İstisnasız her zaman sorun yaşarsınız.
zynpsrn zynpsrn - #3
Önce cihazı fabrika ayarlarına sıfırlayınız.
Nasipse sonrasına sonra bakarız.
Tabletler için asla sürücü yükleme programlarını kullanmayınız.
İstisnasız her zaman sorun yaşarsınız.
Slm lar malesef fabrika ayarlarına sıfırlanmıyor cihazı sıfırla seçenegi çıkmıyor windowsun o dosyası yok sanırım ilgili dosyayı bir şekilde tablete indirip sıfırlama seçeneğini tekrar kazanabilirmiyiz şu an ses yok pil göstergesi yok hafıza kartını görmüyor dokunmatik çalışmıyor otg yerinden maus çalışıyor ama usb hub takınca windows bu cihazı tanımadı arızalı vs yazıyor lütfen yardım
Paradox Paradox - #4
Slm lar malesef fabrika ayarlarına sıfırlanmıyor cihazı sıfırla seçenegi çıkmıyor windowsun o dosyası yok sanırım ilgili dosyayı bir şekilde tablete indirip sıfırlama seçeneğini tekrar kazanabilirmiyiz şu an ses yok pil göstergesi yok hafıza kartını görmüyor dokunmatik çalışmıyor otg yerinden maus çalışıyor ama usb hub takınca windows bu cihazı tanımadı arızalı vs yazıyor lütfen yardım
Merhaba,
Öncelikle bulunan yöntemle cihazınızı sıfırlamayı deneyiniz.
Sizi yönlendirdiğim sayfadaki bazı bilgiler sizin cihazınızdaki bilgilerden farklı olabilir.
Siz uygun seçeneklerle işleme devam ediniz.
Sıfırlama işleminden sonra da, burada bulunan dosyaları bilgisayarınıza kopyalayınız.
Şayet sıfırlama olmazsa, siz sürücüleri kopyalayınız.
Nasipse uzak bağlantı programı ile size yardımcı olmaya çalışacağım.
zynpsrn zynpsrn - #5
Merhaba,
Öncelikle bulunan yöntemle cihazınızı sıfırlamayı deneyiniz.
Sizi yönlendirdiğim sayfadaki bazı bilgiler sizin cihazınızdaki bilgilerden farklı olabilir.
Siz uygun seçeneklerle işleme devam ediniz.
Sıfırlama işleminden sonra da, burada bulunan dosyaları bilgisayarınıza kopyalayınız.
Şayet sıfırlama olmazsa, siz sürücüleri kopyalayınız.
Nasipse uzak bağlantı programı ile size yardımcı olmaya çalışacağım.
Slm lar kurtarma ortamı bulunamadı yazıyor siteden win10 sürücülerini indirdim başka bir mesajda tarif ettiğiniz gibi .inf yazan yeri sağtuş yapıp yükle dedim ama hiç bir şey olmadı şaşırdım artık ben sıfırlama için eksik olan dosyayı internetten bulup indiremezmiyom size instagramdanda mesaj attım lütfen yardım
zynpsrn zynpsrn - #6
Slm lar sanırım benim çarem kurtarma dosyasını internetten bulup indirim tableti sıfırlamam ama bulamadım
Paradox Paradox - #7
Slm lar sanırım benim çarem kurtarma dosyasını internetten bulup indirim tableti sıfırlamam ama bulamadım
Cihazınızı internete bağlayıp RustDesk ID verirseniz uzaktan bağlanıp bir bakabilirim.
zynpsrn zynpsrn - #8
Cihazınızı internete bağlayıp RustDesk ID verirseniz uzaktan bağlanıp bir bakabilirim.
Slm lar tabiki dediğiniz proğramı indirip yazarım ID yi sizin mesaj atmanızı bekleyeceğim
Paradox Paradox - #9
Slm lar tabiki dediğiniz proğramı indirip yazarım ID yi sizin mesaj atmanızı bekleyeceğim
Nasipse uygun bir zamanda ID göndermenizi isteyeceğim.
zynpsrn zynpsrn - #10
Slm lar mesajınızı bekliyorum teşekürler.
Paradox Paradox - #11
Slm lar mesajınızı bekliyorum teşekürler.
ID gönderebilir misiniz lütfen?
Şu an bilgisayar başındayım ve biraz zamanım var.
zynpsrn zynpsrn - #12
Hemen eve geçyom 10 dk ya
Paradox Paradox - #13
Slm lar Id 329 082 973

Şifre 3acajs
Telefon numaranız nedir?
zynpsrn zynpsrn - #14
Slm lar Yavuz bey yardımlarınız için çok teşekürler.
zynpsrn zynpsrn - #15
Slm lar Yavuz bey tabletin şarjı tam dolu iken usb bellek okuyor şarj azalınca okumuyor birde telefonu otg den bağlayınca hiç tepki vermiyor şarj dahi etmiyor sizce bu durum normalmidir acaba ?
Paradox Paradox - #16
Slm lar Yavuz bey tabletin şarjı tam dolu iken usb bellek okuyor şarj azalınca okumuyor birde telefonu otg den bağlayınca hiç tepki vermiyor şarj dahi etmiyor sizce bu durum normalmidir acaba ?
Cihazınızın işletim sisteminde hangi sürücülerin hasarlı/yanlış olduğunu bilmiyorum.
Bahsettiğiniz sorunlar sürücü kaynaklı olabileceği gibi:
Bataryadan da kaynaklı olabilir.
Batarya eskidiği için, bağlanan cihazları çalıştırabilecek gerekli gücü sağlayamıyor da olabilir.
Sürücü sorunundan önce bahsettiğiniz sorunlar yoksa, öncelikle sürücülere odaklanmak lazım.
M mr_syl - #17
sürücü isterseniz bende double driver ile çaktiğim driverlar var atabilirim
Windows dosyası istersniz sürücü entegreli olması lazım kendim yapmıştım
URL: https://www.mobilkulup.com//konu/lutfen-yardim.13102/