- 5 Ocak 2017
- 36
- 2
- 8
- 45
bu markanın kendi sitesi ve firma yı bulamadım @Paradoxmalasef bulamadım aynısını farklı attım ses var görüntü yok
bu markanın kendi sitesi ve firma yı bulamadım @Paradoxmalasef bulamadım aynısını farklı attım ses var görüntü yok
bu markanın kendi sitesi ve firma yı bulamadım @Paradox
malasef onlar olmuyor yanlış sistemBende bilmiyorum.
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.veBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.bulunan firmalar olabilir.
malasef onlar olmuyor yanlış sistem
bulabilirmisiniz bir onceki aynı konu var tabletim aynıYazılımların olmadığını biliyorum.
Firma bunlar olabilir demiştim.
Merhaba aynı sorunlu tablet bugün banada geldi servisten gelmiş dokunmatik proglemli piyasadan aldığım tp de aynı sorunu verdi yazılımsal yada boort sorunlu yazılım deneyicem yalnız seri nolardan kaynaklı çözünürlük sorunu çıkabilir konuyu açan arkadaş çözebildinmi ?
Caresini bulabildiniz mi? Bendeki tablette sorunlu. Yazılımı varmı elinizde.bendede aynı sorun aynı tab rom atıyorum ses var görüntü yok
buldunuzmu yazılımı. bulduysanız banada lazım.yazılım bu tablete ait değil model 101015 bunun yokmu
Sorunu hallettinizmi aynı sorun bende de var.bendede aynı sorun aynı tab rom atıyorum ses var görüntü yok