next tabloid 9.7 SW97-02A model tablet bulunmaktadır.tableti hiç bir şekilde sıfırlayamadım açılışta donuyor ses açma ve kısma tuşlarıyla da denedim olmadı yazılımını da bulamadım elinde olan paylaşabilir mi ilginiz için şimdiden teşekkürler.
Cihazın ana kart resimleri varsa ona göre yazılım bakalım.next tabloid 9.7 SW97-02A model tablet bulunmaktadır.tableti hiç bir şekilde sıfırlayamadım açılışta donuyor ses açma ve kısma tuşlarıyla da denedim olmadı yazılımını da bulamadım elinde olan paylaşabilir mi ilginiz için şimdiden teşekkürler.
next tabloid 9.7 SW97-02A model tablet bulunmaktadır.tableti hiç bir şekilde sıfırlayamadım açılışta donuyor ses açma ve kısma tuşlarıyla da denedim olmadı yazılımını da bulamadım elinde olan paylaşabilir mi ilginiz için şimdiden teşekkürler.
linkinden mi yoksa benden mi bilemedim cok yavaş indiriyor 25 kbRica ederim.
linkinden mi yoksa benden mi bilemedim cok yavaş indiriyor 25 kbrica etsen denermisin sendene aynımı
yok sağol ortalık dağınık sonra çaya beklerim ...Bir de gelip bilgisayarınızın tozunu almamı ister misiniz?
Sorun sizdedir, ben indirirken hızlı bir şekilde indirmiştim.
yok sağol ortalık dağınık sonra çaya beklerim ...![]()
Sitede dosya yok elinizdeki romu başka bir yere upload eder misiniz bizde indirelim.