Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güzel bir felsefe. En doğrusuda bu zaten. Olacaksa zaten oluyor, olmayacaksa da sabah akşam uğraş olmuyor. Burayı takip edin, ileride bir çözüm üretilecektir.
Cihazınızı açın anakart ve filmleri üzerinde rakam ve yazı yazan herşeyin fotoğrafını çekin konuya ekleyin yada o verileri değerlendirerek yazılım araştırması yapın.
bende olan onyo rom ları siteye lazım olan arkadaşlar a uplod etmek isterim ama sağlam yükleyecek netim yok hatta baya Tüm tablet romları buldum sadece bana lazım olan rom yok boyut olarak 400 GB
bende olan onyo rom ları siteye lazım olan arkadaşlar a uplod etmek isterim ama sağlam yükleyecek netim yok hatta baya Tüm tablet romları buldum sadece bana lazım olan rom yok boyut olarak 400 GB