Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yanılmıyorsam bu cihaz Amlogic AML8726-MX işlemcili.
Bu cihaza yazılım yükleme işlemi iki şekilde yapılır.
İndirdiğiniz yazılımın uygunluğuna göre yazılım yükleme işlemini hafıza kartıyla veya Amlogic USB Burning Tool ile yapabilirsiniz.
Aşağıdaki videoları izleyerek konu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
yaman741 - #5
açtım aynen Amlogic AML8726-MX deniyeceğim. sonu yazarım.
bulunan 2 tane cihaz Özellikleri ile sizin cihazın Özellikleri aynı bu cihazlarında yazılımlarının olma ihtimali var. Aynı ana Kartı kullanmış olabilirler.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Paradox - #12
1 saattir bu cihazla ilgili arama yapıyorum.
Daewoo DTA-07HDAH sizin cihazınızın aynısı.
Lakin ne yazık ki, yaptığım aramalardan işe yarar bir sonuç çıkmadı.
O zaman yazılım aramaya devam. Aslında öyle hiç adı duyulmamış bir tablet değil. Bazı sitelerde Detaylı incelemeleri bile var. Ana kartın arka tarafında herhangi bir yazı vesaire yok dimi ? Varsa belki o yazılar ile buluruz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yaman741 - #19
Paradox - #20
Ben işe yarar bir şey bulamadım.
Benzer cihazların yazılımlarını denemek faydalı olabilir.
Araştırıp benzer cihazları bulmak lazım.
yaman741 - #21
OLMUYOR OLMUYOR OLMUYOR...
symbazz - #22
Cihaz üretici firmanın bile sayfasından kaldırılmış. Belli ki eski bir model.
yaman741 - #23
konu günceldir.
AhmetSuat - #24
Arkadaşım yazılımı hafıza kartı içine at hafıza kartını tablete tak sonra amlogic tool ile yazz %100 başarı sağlarsın
yaman741 - #25
amlogic tool tableti görmüyor . daha doğrusu pc de. tablet açılıyor A9 logosunda kalıyor.
bir konu var.
Bu konuyu incelemeniz faydalı olacaktır.
Ayrıca, burada ve burada bulunan konuları da incelemenizi öneririm.
(Amlogic işlemcili cihazlarla uğraşanların yukarıda bağlantılarını paylaştığım konuları incelesi, oldukça faydalı olacaktır.)
bulunan DD programı ile sd karta yükleme yapıyorsunuz. DD programı sadece Windows Xp de çalışmaktadır. (VMware üzerinden de sorunsuz bir şekilde kullanım sağlaya bilirsiniz.)
bulunan DD programı ile sd karta yükleme yapıyorsunuz. DD programı sadece Windows Xp de çalışmaktadır. (VMware üzerinden de sorunsuz bir şekilde kullanım sağlaya bilirsiniz.)
Teşekkür ederim. Gün içerisinde kontrol edip geri dönüş yapacağım bununla ilgili.
Eğer isterseniz VMware programını kurarak bilgisayarınızı sanallaştırıp xp kurabiliyorsanuz. Kısaca tek bilgisayar da 2 bilgisayar kullanıyorsunuz.
ürüne ne dersin sence nasıl fiyatına ve özelliklerine göre vs
iyi gibi duruyor bana göre çocukların ihtiyacını karşılar gibi.sizin fikirlerinizi alayım.
ürüne ne dersin sence nasıl fiyatına ve özelliklerine göre vs
iyi gibi duruyor bana göre çocukların ihtiyacını karşılar gibi.sizin fikirlerinizi alayım.
Cihaza baktım ve beğenmedim.
Ben kendi çocuğuma şu an bir cihaz alacak olsam, önce cihazın yazılımı var mı ona bakarım.
Varsa hemen indirir ve arşivime eklerim.
Yoksa, yazılımı olan bir cihaza bakarım.
Cihazda aradığım özelliklerde en az 16 GB kapasite, 2 GB Ram ve Android 7.0 olurdu.
Uygulamalar hemen hemen her gün güncelleniyorlar ve güncellenen uygulamalarda, her zaman daha fazla donanım istiyorlar.
Action Semi (ATM) ve Amlogic işlemcili cihazlarda da uzak durmak lazım.