Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
PolyPad A71 HD Rom
PolyPad A71 HD Rom
Paradox - #1
PolyPad A71 HD Orijinal Rom
Sunum Mobil Kulüp'e aittir. Buradan alıntı yapacakların kaynak belirtmeleri gerekmektedir.
Sunum içeriği: Polypad A71 HD Orijinal Rom
Yazılım Yükleme Aracı
Sürücüler Resimli Kurulum Açıklaması
Paradox - #2
Konuda paylaşılan her iki yazılımda, bu cihaza aittir.
Bu cihaz aynı marka ve model olmasına rağmen, Farklı üretim bantlarında farklı donanımlarla üretilmiştir.
Örneğin:
Ocak ayında üretilen model, X dokunma paneli ile,
Haziran ayında üretilen model ise Y marka dokunma paneli ile üretilmiştir.
Bu durumda ne yazık ki,
Zaman zaman yazılım uyuşmazlıkları yaşanabilmektedir.
Donanım değişkenleri bazen dokunma paneli, bazen WiFi,
Bazende başka bir donanım bileşeni olabilmektedir.
Paylaşılan yazılımlar bu cihazın orijinal yazılımıdır.
Anlayacağınız üzere, cihazınızın versiyonuna uygun yazılım seçmeniz gerekmektedir.
Aksi halde, sorun yaşarsınız.
dostlar öncelikle slm bu bu linkteki dosyayı indirdim ve rom attım rar içerisinde bulunan 2016..11.23. tarihli yazılımı attıgımda ekranda görüntü olmuyor ama tablette beyaz ekranla acılıyor sadece beyaz ekran rar içindeki diyer rom dosyasını yüklediyimde tablet normal acılıyor bu seferde wifi ve bulutut acılmıyor internet erişimi falan vermiyor hiç bir şekilde destek olursanız sevinirim
dostlar öncelikle slm bu bu linkteki dosyayı indirdim ve rom attım rar içerisinde bulunan 2016..11.23. tarihli yazılımı attıgımda ekranda görüntü olmuyor ama tablette beyaz ekranla acılıyor sadece beyaz ekran rar içindeki diyer rom dosyasını yüklediyimde tablet normal acılıyor bu seferde wifi ve bulutut acılmıyor internet erişimi falan vermiyor hiç bir şekilde destek olursanız sevinirim
sistem resim büyük diyor o yüzden yükleyemedim gogle drive linktir resim mevcuttur linkte anakart üzerinde çip ler haric sadece bu kod var kart üzerinde yanık görünen yerde dügme deyişimi yapıldı bilginize ilginiz için teşekkür ederim
sistem resim büyük diyor o yüzden yükleyemedim gogle drive linktir resim mevcuttur linkte anakart üzerinde çip ler haric sadece bu kod var kart üzerinde yanık görünen yerde dügme deyişimi yapıldı bilginize ilginiz için teşekkür ederim
Ana kartın diğer tarafınında fotoğrafını çekseydiniz keşke.
Bu arada, çoğu Çin malı tablette Bluetooth ve WiFi özellikleri aynı donanım üzerinden sağlanmaktadır.
Cihazınızda hem Bluetooth hem de WiFi çalışmıyorsa, sorun genellikle donanım kaynaklıdır.
Donanım sorunlarını ise ne yazık ki yazılımla çözemezsiniz.