Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
PolyPad Q7 XXL Rom
PolyPad Q7 XXL Rom
Elektronikci09 - #1
Arkadaşlar Merhaba,
Q7 XXL tabletimde reklam virüsü mevcut temizleyemedim sürekli ekrana resim ve reklam atıyor. Recovery yöntemlerini denedim fakat açıldıktan sonra tekrar reklam atıyor. Yenide rom atmak istiyorum fakat rom bulamadım. Elinde olan varsa paylaşabilir mi ?
Arkadaşlar Merhaba,
Q7 XXL tabletimde reklam virüsü mevcut temizleyemedim sürekli ekrana resim ve reklam atıyor. Recovery yöntemlerini denedim fakat açıldıktan sonra tekrar reklam atıyor. Yenide rom atmak istiyorum fakat rom bulamadım. Elinde olan varsa paylaşabilir mi ?
Arkadaşlar Merhaba,
PolyPad ile iletişim kurarsanız, yazılımı temin etmeniz konusunda size yardımcı olacaklardır.
Edindiğiniz yazılım indirme bağlantısını burada da paylaşırsanız, sizin gibi ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmuş olursunuz.
AhmetSuat - #4
selamun aleykum bende yazılımı mevcut yalnız sistem dosya büyük dediği için upload edemedim.
Cihazınız aynı model olmasına rağmen farklı bir versiyona sahip olabilir.
Bu nedenle paylaşılan yazılım sizin cihaza uymayabilir.
Cihazınızın yazılım yükleme işleminden önceki durumu hakkında bilgi verebilir misiniz?
AhmetSuat - #13
versiyon farklı olabilir bunun için tabletin seri numarasını biliyorsan [email protected] adresine mail atıp yazılımı isteyebilirsin.
Heartache88 - #14
Arkadaşlar bu tablet için uyan android 5 veya 6 yazılımı bulunur mu acaba [email protected] adresine mail attım yardımcı olamadılar.
Bu cihazın Android 5 veya Android 6 yazılımı yoktur.
Oldukça eski bir cihaz.
Benzer cihazların yazılımları denenebilir ama bulma ihtimaliniz çok ama çok düşüktür. Burada bulunan konudan faydalanarak cihazınız için yazılım arayabilirsiniz.
merhaba bende de aynı sorun var fakat verdiğiniz drive linkindeki adımları uygularken WinUSB install failed yazısı çıkıyor ve o yuzden sanırım tableti görmüyor, yardımcı olabilir misiniz?
merhaba bende de aynı sorun var fakat verdiğiniz drive linkindeki adımları uygularken WinUSB install failed yazısı çıkıyor ve o yuzden sanırım tableti görmüyor, yardımcı olabilir misiniz?