Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Powerway DRN-X1000 Rom
Powerway DRN-X1000 Rom
Paradox - #1
Powerway DRN-X1000 Rom Orijinal Rom
Sunum Mobil Kulüp'e aittir. Buradan alıntı yapacakların kaynak belirtmeleri gerekmektedir.
Yazılım yükleme işlemi için farklı bir hafıza kartı kullanmanız faydalı olacaktır.
Olmazsa, yazılım yükleme işlemini, bilgisayar üzerinden de yapabilirsiniz.
evet hallettim tesekurler yalniz benim amacim tabletin kendi hafizasini nasil kullanabilmesini saglamak tablette 1gb bir alan var 12gb ve sd card olan 15gb alan var tablet sadece 1gb lik alani kullaniyo ve hicbirsey yapamiyorum bu sayede
evet hallettim tesekurler yalniz benim amacim tabletin kendi hafizasini nasil kullanabilmesini saglamak tablette 1gb bir alan var 12gb ve sd card olan 15gb alan var tablet sadece 1gb lik alani kullaniyo ve hicbirsey yapamiyorum bu sayede
Dosyaları hafıza kartına doğru bir şekilde kopyaladıysanız,
Kapalı olan cihaza hafıza kartını takıp cihazı yeniden başlattığınızda yazılım yükleme işleminin otomatik olarak başlaması gerekiyor.
Bu arada unutmadan belirteyim:
Hafıza kartından yazılım yükleme işlemlerinde, çoğu cihaz hafıza kartı seçebiliyor.
Kullandığınız hafıza kartı ile yazılım yüklemesi başlamıyorsa, daha küçük boyutlu ve farklı hafıza kartları denemeniz faydalı olacaktır.