- 9 Mar 2017
- 2
- 0
- 1
- 38
Güncel ROM bulabileceğim bir yer var mı?
sabahtan beri recovery e gitmeye çalışıyorum sizin denediğiniz gibi de yaptım menü gelmiyor sadece yere uzanmışş ünlem işaretli adroid logosu çıkıyorArkadaşlar öncelikle merhaba. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Tüm web i aradım lakin Pro Book PRBT111 seri tablet için recovery moda girişi bir türlü bulamadım. Bende uğraşarak deneme yanılma bulduğum şekli işinize yarayacağınızı düşünerek paylaşmak istedim.
Öncelikle tableti kapatıyoruz. Daha sonra ses aç ve ses kapa tuşlarına basılı tutarken power tuşuna 2-3 saniye basıp bırakıyoruz. Yaklaşık 10 sn sonra ekrana Pro Book logosu çıkıyor. Basılı tuttuğumuz ses tuşlarını (ses+/ses-) bırakıyoruz. Ekranda Pro Book yazarken sadece ses açma tuşuna üst üste bir kaç kez basıyoruz. Tablet recowery moda giriyor. Ses kısma tuşu ile seçeneklerde gezip istediğinizi power tuşu ile onaylıyorsunuz. Umarım işinize yarar ben çözebilmek için çok uğraştım.
sabahtan beri recovery e gitmeye çalışıyorum sizin denediğiniz gibi de yaptım menü gelmiyor sadece yere uzanmışş ünlem işaretli adroid logosu çıkıyor
Burada ki konuyu bir inceleyin.Biz bunu nasıl kurucağız ?? Bu biraz farklı gibi
Probook PRBT111 yazlımı yukldım malsef wayfi aclmyor yardım
Probook PRBT111 yazlımı yukldım malsef wayfi aclmyor yardım
cıhaz robotta kalyordu daha once bu cıhaz herseyı calsyordu burdakı yazlımı yukledım malsef bu cıhaz aclıyor ama sadce vıfı calsmıyorCihazınızın yazılım yükleme işleminden önceki durumu hakkında bilgi verebilir misiniz?
cıhaz robotta kalyordu daha once bu cıhaz herseyı calsyordu burdakı yazlımı yukledım malsef bu cıhaz aclıyor ama sadce vıfı calsmıyor
5 adet yazlmıda dendım malsef wayfı sornu aclıyor dıyor acmyor
slm ustam
prbt111 tabletın marksı bunda bulutut yok
sadce robota kalmıstı burdakı yazlılmları dendım malsef wayfıyı acmyor aclıyor dıyor aclmıyor
daha once wayfı calsyordu hıc bı sornu yoktu sadce robotta kaldıgı ıcın yazlım attım