Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Probook PRBT920 Rom
Probook PRBT920 Rom
Paradox - #1
Probook PRBT920 Rom
Sunum Mobil Kulüp'e aittir. Buradan alıntı yapacakların kaynak belirtmeleri gerekmektedir.
Uyarı: Bu cihaz aynı marka ve model olmasına rağmen,
Farklı üretim bantlarında farklı donanımlarla üretilmiştir.
Örneğin:
Ocak ayında üretilen model, X dokunma paneli ile,
Haziran ayında üretilen model ise Y marka dokunma paneli ile üretilmiştir.
Bu durumda ne yazık ki,
Zaman zaman yazılım uyuşmazlıkları yaşanabilmektedir.
Donanım değişkenleri bazen dokunma paneli, bazen WiFi,
Bazende başka bir donanım bileşeni olabilmektedir.
Paylaşılan yazılımlar bu cihazın orijinal yazılımıdır.
Paylaşılan yazılımları deneyerek, cihazınız için en uygun olanını seçebilirsiniz.
Sunum içeriğinde,
Cihazın orijinal yazılımları vardır. Sunum içeriğinde 2 adet yazılım bulunmaktadır.
merhaba kolay gelsin müsteri cıhazı geldi yazılım ıcın logoda kalıyordu yazım inidırıp yukledim şimdi sadece yansıma var
biraz araştırdım sadece halabtech sitesinde var tabi herzaman ki gibi ücretli bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden kolay gelsin herkese
merhaba kolay gelsin müsteri cıhazı geldi yazılım ıcın logoda kalıyordu yazım inidırıp yukledim şimdi sadece yansıma var
biraz araştırdım sadece halabtech sitesinde var tabi herzaman ki gibi ücretli bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden kolay gelsin herkese