Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gm5 plus hesap sıfırlamada dowloand sahara faıl deger null olmaz hatası alıyorum daha once rahatlıkla yapıyordum. ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevınırım usttekı konu hakkında pek bırsey anlıyamadım.
gm5 plus hesap sıfırlamada dowloand sahara faıl deger null olmaz hatası alıyorum daha once rahatlıkla yapıyordum. ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevınırım usttekı konu hakkında pek bırsey anlıyamadım.
Aşağıdaki videoya bir bakınız.
Nasipse sonrasına daha sonra bakarız.
erheans - #17
Bu ekranlardan başka hiç birşey çıkmıyor internetten araştırdığıma göre de kurtarmak için fabrika romu kurun diyor o romlarda 3.9.200 ve 3.9.075 romları bunları yüklerkende sahara fail hatası alıyorum
Bu ekranlardan başka hiç birşey çıkmıyor internetten araştırdığıma göre de kurtarmak için fabrika romu kurun diyor o romlarda 3.9.200 ve 3.9.075 romları bunları yüklerkende sahara fail hatası alıyorum
formdaki herşeyi denedım bana Qfil ile atacagım yazılım lazım cok yazılım ındırdım denedım olmadı yada ben beceremedım bılmıyorum suan kafayı yedırtecek bildiginiz
formdaki herşeyi denedım bana Qfil ile atacagım yazılım lazım cok yazılım ındırdım denedım olmadı yada ben beceremedım bılmıyorum suan kafayı yedırtecek bildiginiz
Cihazınızı sizi yönlendirdiğim konudaki videoda belirtildiği gibi bilgisayarınıza bağladığınız,
Cihazınız bilgisayarınızın Aygıt Yöneticisi'nde ne olarak görünüyor?
bcueuueuee - #29
Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (COM4) olarak görünüyor suan
benim gm5 plus cihazım da brick oldu ne titresim var nede bi görüntü ama edl modu qualcomm olarak görüyor ve sahara fail hatası alıyordum 2 gün araştırdım denemediğim şey kalmamıştı bi video da gördüm ve denedim oldu
ilk olarak telfonun kapağını açın (bataryayı çıkartmanız gerekecek) ama daha çıkartmayın
sonra qfil programını açın telfonu edl modunda bağlayın pc ye qfil de qualcomm diye görününce batarya bağlatısını çıkartın ama usb kabla hala bağlı kalsın sonra pc telefonu yeniden algılayacak qfil den download a basarsanız yazılımı yükleyecek yukleme işi bitince usb kabloyu çıkartın ve bataryayı bağlayın telefonunuz açılır
ben böyle çözdüm umarım işinizi görür
ilyasilyas - #36
merhabalar Qfil romu seçince donuyor kaç tane sürüm denedim portu görüyor ama romu seçince donuyor direk c klasörüne klasör yapıp romu oraya attım bu kez de download deyince donuyor cihaz farketmeksizin yapıyor zuk z2 de vodafone sart ultra 6 da redmi note 7 de başka pc de denedim sonuç aynı.
Benim tablet de sürekli sahara hatası veriyordu defalarca denememe rağmen bür türlü rom atamamıştım. Lenovo Tab 4 8 8504F tabletime arkadaşın dediği şekilde rom atabildim. Kardeşim Allah senden razı olsun. Aslında önceden de denemiştim bunu ama o zaman olmamıştı. Sanırım püf nokta qfil programı kapalı iken cihazı bağlamak. Ayrıca Bilgisayarda aygıt yöneticisinde cihazın yanında COM portu ismi yazılması gerekiyor diye düşünüyorum. Yazdıklarım denemelerimin sonucunda vardıklarım sonuçlardır. Herkese kolay gelsin.
QFIL, 9T cihazımı görmüyor. Uzaktan bağlanıp, bu sorunu giderebilecek olan var mı acaba? Qualcomm USB Driver v1.0 kurdum ama yapamadım.
Gerek kalmadı, teşekkürler.
QFIL, 9T cihazımı görmüyor. Uzaktan bağlanıp, bu sorunu giderebilecek olan var mı acaba? Qualcomm USB Driver v1.0 kurdum ama yapamadım.
Gerek kalmadı, teşekkürler.