merhaba..a10is tabletin telefon özelliği için rom özelliğini nasıl yükleyebilirim.. güncel paylaşabileceğiniz bir bilgi verebilirmisiniz
Cihazınızın ana kartının fotoğrafını paylaşırsanız, size yardımcı olmaya çalışırız.
merhaba..a10is tabletin telefon özelliği için rom özelliğini nasıl yükleyebilirim.. güncel paylaşabileceğiniz bir bilgi verebilirmisiniz
Merhabalar, konuya atılan linkleri denedim ancak hepsi kırık gibi duruyor. Paradox bey size zahmet bir link daha alabilir miyim efenim![]()
Aslında root atmakta işime yarayabilir. Tablette bi virüs var nasıl bir şey ise root olmadan kalkmıyor. XDA'dan intel işlemcili cihazları rootlamak için bir şey indirdim olmadı. Basite kaçıp Knigo Root denedim o bile olmadı. Şu virüsten ah bi kurtulabilsem...
Bunu denedim hocam bu da işe yaramadı. ADB push üzerinden supersu dosyalarını tek tek sistem dizinine attım şimdi oldu. Benim gibi root dizinindeki virüsten dolayı sıkıntı çeken vs. olursa kullandığım dosya ve komutları paylaşabilirim.Burada bulunan yöntemi deneyebilir misiniz?
Bunu denedim hocam bu da işe yaramadı. ADB push üzerinden supersu dosyalarını tek tek sistem dizinine attım şimdi oldu. Benim gibi root dizinindeki virüsten dolayı sıkıntı çeken vs. olursa kullandığım dosya ve komutları paylaşabilirim.
Peki o zaman. Paylaştığım dosyayı bir klasöre çıkarın ve girin. Klasördeyken klasör dizinin yazdığı yere cmd yazarak klasör içinde bir komut penceresi açın. Daha sonra cihazımızı, geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklaması açık bir şekilde pc'ye bağlıyoruz.
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
PC'de açtığımız komut satırına önce adb devices yazarak cihazımızı görüp göredğine emin olalım. (Görmüyorsa muhtemelen USB hata ayıklama kapalıdır veya driverlarda bir sıkıntı vardır.)
Cihazımızın adını gördükten sonra sırayla;
adb root
adb remount
adb push su /system/xbin
adb push supolicy /system/xbin
adb shell chmod 06755 /system/xbin/su
adb push Superuser.apk /system/app/
adb shell chmod 0644 /system/app/Superuser.apk
adb shell "/system/xbin/su -d"
adb shell am start -a android.intent.action.MAIN -n eu.chainfire.supersu/.MainActivity
Komutlarını yazıyoruz. Her komut sonrası en az 10sn. aktarımın tamamlanması için beklemenizi öneririm. Son komutu da yazdıktan sonra supersu uygulaması açılması gerekiyor. Burada sorduğu sorulara ''devam'' ve ''normal'' seçeneceklerini seçin. Cihaz kapanıp yeniden açıldıktan sonra kök erişimine sahip olacaksınız.
NOT: x86 tabanlı Intel işlemcili cihazlar içindir. Başka bir cihazda kullanmayın.
İşlemler sırasında oluşabilecek tüm risk size ait, e biliyorsunuzdur herhalde
Reader A10iS Air üzerinde denendi.
mrb rom lazım yardımcı olurmusunuz