Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Reeder A10iX Air Rom
Reeder A10iX Air Rom
Paradox - #1
Reeder A10iX Air Rom Orijinal Rom
Sunum Mobil Kulüp'e aittir. Buradan alıntı yapacakların kaynak belirtmeleri gerekmektedir.
Selamlar cihazı bilgisayar görüyor fakat yazılımda hiç bir tepki yok. Tabletin problemi reeder logosunda reset atıyor. Recovery yapıyorum fakat o zamanda hiçbir değişiklik olmuyor. Yardımcı olabilirmisiniz acaba?
Selamlar cihazı bilgisayar görüyor fakat yazılımda hiç bir tepki yok. Tabletin problemi reeder logosunda reset atıyor. Recovery yapıyorum fakat o zamanda hiçbir değişiklik olmuyor. Yardımcı olabilirmisiniz acaba?
Slam paradox bey Benin sorunum biraz sıkıntılı 2 farklı version yükledim dokunmatik çalışmıyor dokunmatik flexsi duz ve (L) şeklinde resimde görüldüğü gibi.
coban32 - #13
Flexin üzerindeki touch ic sanki oksitli gibi görünüyor sağlamlığından eminmisiniz.
Reeder cihazlarına nadiren güncelleme veren bir cihaz.
Ya cihazınızı mevcut hali ile kullanacaksınız ya da uyumlu yazılımları deneyeceksiniz.
Şu an için ne yazık ki yapabileceğiniz başka bir şey yok.
Merhaba. Benin Reeder10İX tabletim var ve açmaya çalışınca görseldeki şekilde kalıyor. Bios ayarlarından format attım ve bir çok farklı şeyi de denedim lakin çözüm bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
İnanın yaşadığınız sorunun nedeni hakkında hiç bir fikrim yok.
Size önerim, yazılım yükleme rehberinde belirtilen işlemleri tekrar ve dikkatli bir şekilde tekrar gözden geçirmenizdir.
Bir de, cihazınızın yazılım yükleme işleminden önce ki durumu hakkında bilgi verebilir misiniz?
mmy - #28
"Throttling brightness due to Thermal event" uyarısı çıkıyor ve parlaklığı rastgele açıp kapatıyor. Bu rom ile düzelme şansı var mı?